BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,91
ALTIN 2.437,61
HABER /  MEDYA

Bu Tarz Benim - Nur Bozar kendini bozdu

Bu Tarz Benim yarışmasının 7 Kasım akşamı yayınlanan bölümünde Özlem Özden ve Nur Bozar krizi vardı, Öykü Sertel işe şok oldu işte son bölümde yaşananlar.

Abone ol

Bu Tarz Benim 7 Kasım akşamı Nur Bozar ile Özlem Özden'in jüri tarafından fena halde bozuldukları bir programla ekrandaydı.

Sinirleri bozulan Nur Bozar, spiker Öykü Sertel'i azarlayınca jüriden bugüne kadar ki en sert tepkiyi gördü.

Yarışmanın sivri ismi Özlem Özden'i ise giydiği gelinlik bitirdi.


Show TV'de yayınlanan Bu Tarz Benim yarışmasının son bölümünde Nur Bozar ve Özlem Özden krizi yaşandı.

NUR BOZAR, ÖYKÜ SERTEL'İ AZARLAYINCA...

Yarışmanın güzellik yarışmalarından transfer ismi Nur Bozar sıradan kıyafeti nedeniyle jüri üyelerinden eleştiri alınca kendini kaybetti.

nur-bozar-spiker-öykü-serteli-firçaladi.jpg
Nur Bozar, Kemal Doğulu ile tartıştığı sırada araya giren spiker Öykü Sertel'i de azarladı. Nur Bozar'ın sürekli Kemal Doğulu'nun sözünü kesmesi üzerine araya giren Öykü Sertel,  "Nur müsade eder misin?' deyince fırçayı yedi.
-"Ama sizin beni bu şekilde uyarmanıza ihtiyacım yok!'

öykü-sertel-bu-tarz-benim.jpg
ÖYKÜ SERTEL DONDU KALDI

Öykü Sertel bu dikleniş karşısında şoke oldu ve yanıt vermedi. Nur Bozar'ın bu tavrına tepkiyi Nur Yerlitaş gösterdi.

Nur Yerlitaş, 'Öykü'ye yanlış davrandın. Bu yapılamaz' diyerek bunu telafi etmesini istedi.

nur-bozar-bu-tarz-benim-kavga.jpg
Nur Bozar ise 'beni uyarmasına gerek yok' diyerek özür dilemedi. Öykü Sertel ise tecrübesini ve olgunluğunu konuşturdu ve 'özürünü' istemedi.

İşte Nur Bozar'ın Öykü Sertel'i azarladığı o anlar;




ÖZLEM GELİNLİĞİYLE KALDI

Bu Tarz Benim yarışmasının kavgası ismi Özlem Özden ise jüri soğuk duş aldı. Gelinlik giyerek yarışmaya gelen Özlem, jüriden ağır eleştiriler aldı.

Gelinliğinin 'Maraş usülü' olduğunu söyleyerek eleştirilerin önüne geçmeye çalışan Özlem'in bu taktiği işe yaramadı. Jüri üyesi Kemal Doğulu 'Sıkıysa kendi tarzınla gel, artık oynama' diyerek Özlem'i yerin dibine sokan eleştiriler yaptı.


DAMAT : DÜŞÜNDÜM TERKEDİYORUM

Özlem yarışmaya gelinlik kıyafetinin yanı sıra bir de mizansen düzenleyerek katılmıştı. Koluna taktığı damat adayından ise hiç ummadı bir terkediliş yaşadı.

bu-tarz-benim-7-kasim-özlem-gelin.jpg
Öykü Serter 'damat adayına' 'emin misin' diye sorunca 'düşündüm terkediyorum' yanıtını aldı. Mizansen bile olsa Özlem bir anda ortada kala kaldı. Hayli bozulan Özlem durumu kurtarmaya çalıştıysa da yüzünün düştüğü ekranlara yansıdı.