BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Bu Tarz Benim jürisi şokta kim elendi?

Bu Tarz Benim 6 Kasım eleme gecesinde kim elendi? Gizem Güler ve Ayşenur Balcı sona kalınca jüri şok yaşadı. İşte elenen isim.

Abone ol

Bu Tarz Benim'de kim elendi Özlem Özden, Gizem Güler, Aycan ve Nurcan Şencan mı yoksu Ayşenur Balcı mı? Türkiye nefesini tuttu Bu Tarz Benim'in 6 Kasım eleme gecesine kilitlendi. Ayşenur Balcı ve Gizem Güler elenmek üzere jürinin önüne çıkan isimler oldu. Gizem Güler elendi.

BU TARZ BENİM KİM NE KADAR OY ALDI? (TIKLAYIN)
gizem-güler-elendi.jpg

ELEME GECESİ SONUCU

İki farklı kıyafetle jürinin önüne çıkan 5 yarışmacıdan en az puanı alan isim elenmek üzere ortaya çıkan ilk isim oldu. 1990'lar konseptinde en düşük puanı Gizem Balcı aldı. Diğer ismi ise yarışmacılar önerdi. 2 isim Ayşenur Balcı'nın adını verince elenmek üzere jürinin önüne gelen iki isimden biri de o oldu.

Gizem Balcı ile Ayşenur Balcı arasındaki tercihi jüri yaptı. Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez 'daha önce de gitmişti' diyerek Ayşenur Balcı'nın adını verdiler. 2'y 2 oy çıkınca karar konuk jüri olan Yıldız Tilbe'nin oyunu kaldı. Yıldız Tilbe Ayşenur Balcı'yı tarz buldu ve Gizem Güler elenen isim oldu.

GİZEM AĞLAYARAK STÜDYOYU TERKETTİ! NUR YERLİTAŞ İLK KEZ BİR İSMİN ARDINDAN GÖZYAŞI DÖKTÜ (TIKLA GÖR)

ELEME NASIL OLUYOR?

Bu Tarz Benim yarışmasının final gecesinde elenecek isimlerin birini jüri belirliyor. Final konseptine yönelik oy veren jüriden en düşük puanı alan yarışmacı elenecek birinci isim oluyor.

Diğer elenecek ismi ise yarışmacılar belirliyor. Her yarışmacı elenmek üzere birinin ismini veriyor. En çok ismi söylenen kişi elenme potasına giriyor.

Jüri ve yarışmacıların seçtiği 2 kişiden kimin gideceğini ise yine Bu Tarz Benim jürisi karar veriyor.

BU HAFTA KONSEPT 90'LAR VE BEST OF

Yarışmacılar bu hafta, “90”lar ve “Best Of” konseptleriyle ekranda boy gösterdi. İlk olarak 90’ların özgür modasını yansıtan kıyafetleriyle geçer not almaya çalışan yarışmacılar daha sonra “Best Of” konseptiyle Bu Tarz Benim yarışmasında güvendikleri, en beğendikleri kostümlerden birini seçtiler. Fame’in meşhur dansıyla Ivana Sert, açılış şovuna damga vurdu.


YILDIZ TİLBE ÇILGINLIĞI
bu-tarz-benim-6-kasim-eleme-gecesi.jpg
Geçen hafta Banu Alkan'ın konuk olduğu eleme gecesine bu hafta yine bomba bir isim vardı.

Şarkıları ve çılgın dansı ile bilinen Yıldız Tilbe, Bu Tarz Benim yarışmasının final gecesinde jüri koltuğuna oturdu.

Yıldız Tilbe şarkılarıyla renklendireceği gecede, elenecek olan yarışmacının da kaderini belirledi. 4 jüri üyesinin yanı sıra Yıldız Tilbe de oylamaya katıldı.