BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,59
ALTIN 2.386,00
HABER /  MEDYA

Bu Tarz Benim erkeğinin çapkınlık krizi

Bu Tarz Benim erkekleri arasındaki Barış çapkın çıktı. Bu Tarz Benim kızlarına mavi boncuk dağıtan Barış , Nazlı ile kapışınca canlı yayında ağladı.

Abone ol

Show Tv'nin canlı olarak ekrana gelen moda programı Bu Tarz Benim'de Barış ve Nazlı'nın tartışmasına dayanamayan Bülent Ersoy ağladı.

Bu Tarz Benim'de kadın yarışmacılar tarafından 'herkese boncuk dağıtmakla' suçlanan Barış, canlı yayında yaşanan tartışma sonucu gözyaşlarına hakim olamadı.

baris.20150226153127.jpg 

Bülent Ersoy gözyaşlarına boğuldu

Barış'ın ağladığını gören Nazlı da gözyaşlarını tutamayınca ekran başından programı takip eden Bülent Ersoy da duygusal anlar yaşadı. Stüdyoya telefonla bağlanarak duygularını ekip ile paylaşan Bülent Erosy'un notunu ise izleyicilere Ebru Akel iletti.

nazli.jpg

''Sayın Bülent Ersoy aramış. Kendisi de telefonun diğer ucunda. Çok üzülmüş size. Şu an hüngür hüngür ağlıyormuş. Hiç birşey için üzülmesinler, hiçbir zaman gerçekler saklı kalmaz.' demiş. Siz de ağlamayın lütfen. Burada herşey yaşanıyor ve bir şekilde de açığa çıkıyor zaten.' diyen Akel, üzülmemesi için Diva'ya seslenmeyi de ihmal etmedi.

İşte canlı yayında gözyaşlarının sel olduğu o anlar: