BIST 10.046
DOLAR 32,43
EURO 34,60
ALTIN 2.384,58
HABER /  POLİTİKA

Bu sözleri Erdoğan'ı mest etti

Başbakan Erdoğan, Akil İnsanlar heyetiyle ilk kez bir araya geldi. Heyete kimin neden seçildiğini anlattı.

Abone ol

İNTERNETHABER- Akil İnsanlar listesinde yer alan isimleri Erdoğan neye göre seçti?

Herkesin merak ettiği bu sorunun yanıtını Erdoğan, Akil İnsanlar heyetiyle yaptığı ilk istişare toplantısında verdi.

Heyette yer alan Kadir İnanır, Orhan Gencebay, Yılmaz Erdoğan, Lale Mansur gibi isimlerin akıllarda kalan sözlerini hatırlatarak, süreçle ilgili destek istedi.

GENÇLİĞİMİZDEN BERİ HAYRANIZ

İşte Erdoğan'ın o sözleri...

Bu heyet birbirinden değerli arkadaşlarımızdan oluşuyor. Bazılarınızı gençliğimizden beri hayranlıkla izliyoruz, bazılarınızı genç olmanıza rağmen hayranlıkla izliyoruz. Şiirlerinizin, şarkılarınızın, yazılarınızın etkisini sizden çok daha yoğun hissediyoruz. Arı bal yapar, ama onu tarif edemez. Siz, filmlerinizde bizi oynadınız, şiirlerinizde bizi yazdınız. İş kadınlarımız bize ürettiler. Köşe yazarlarımız bizi eleştirdikleri kadar bize ayna tuttular. Bugüne kadar Türkiye'yi anlattınız, bugün ise sizlerden sayfalara aktardığınız tüm sorunların çözümü için katkı bekliyoruz. Anadolu'nun, Trakya'nın gözyaşlarını dindirecek yeni bir rol istiyoruz.

"Dertler benim, hayat senin olsun..." diyen Orhan Gencebay'dan dertleri, çileleri ortadan kaldıracak işler bekliyoruz.

Tatar Ramazan rolündeki Kadir İnanır'dan bir sofraya oturup, bir somunu paylaşan 76 milyonun kardeşliğine yeni bir vurgu yapmasını istiyoruz.

Vizontele filminde 'Bir yerde mutlu olmanın ilk şartı orayı sevmektir, burayı seversen burası dünyanın en güzel yeridir' diyen Yılmaz Erdoğan'dan yeni katkılar bekliyoruz.

Bir röportajında 'Barışa kuşku duyulan bir şeymiş gibi bakılıyor' diyen Lale Mansur'dan, barıştan kaybedenlerin olmayacağını daha güçlü bir şekilde ifade etmesini bekliyoruz.



  AKİL İNSANLAR TOPLANTISINDA SÜRPRİZ KARAR  

Dolmabahçe'de yapılan akil insanlar toplantısı 4 saat sürdü. Toplantıdan sürpriz bir karar çıktı. (DEVAMI)

  ERDOĞAN'DAN AKİL İNSANLAR'A TARİHİ KONUŞMA

Başbakan Erdoğan, Akil İnsanlar heyetine seçilen 63 kişiyle ilk kez biraraya geldi. Başbakan'ın 'akiller için yaptığı konuşma.... (HABERİ OKU)

 erdogan-akil-insanlarla-bir-araya-geldi.jpg