BIST 10.189
DOLAR 32,22
EURO 35,12
ALTIN 2.473,53
HABER /  GÜNCEL

Bu sözler tacizden beter

Adli Tıp raporunda ruhsal sağlığı iyi çıktı ama o her gün ağlıyor. Arkadaşları, Hüseyin Üzmez'i görünce "seninki televizyonda" diye dalga geçiyor.

Abone ol

Vakit gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez'in cinsel tacizine uğrayan 14 yaşındaki B.Ç.'nin şikâyetçi olmadığı için eleştirilen babası Bekir Ç., "Hüseyin Üzmez televizyonlarda konuştukça kızımın psikolojisi daha da bozuluyor. Söyledikleri tecavüzden ağır" dedi.

Newsweek Türkiye dergisine Bursa'nın İnegöl ilçesindeki evinde konuşan baba Bekir Ç.'nin anlattıkları, Adli Tıp Kurumu'nun "fiziksel ve psikolojik olarak zarar görmemiştir" raporunun aksine küçük kızın yaşadığı dramı bir kez daha gözler önüne serdi. Baba Bekir Ç., Üzmez konuştukça kızının psikolojisinin daha da kötüleştiğini belirterek, "Kızım hep ağlıyor" dedi.

GEL BAK SENİNKİ TELEVİZYONDA 

Bursa Çocuk Esirgeme Yurdu'nda kalan kızının, buradaki arkadaşlarının da kötü muamelesine maruz kaldığını anlatan Bekir Ç., "Kaldığı yurttaki arkadaşları onunla dalga geçiyormuş. Hüseyin Üzmez televizyona çıkınca, "Gel bak seninki çıkmış televizyona' diyorlarmış. Artık dayanamadığını söyledi. Bir an önce yurttan ayrılmak istiyor" diye konuştu.