BIST 10.056
DOLAR 32,25
EURO 34,78
ALTIN 2.425,36
HABER /  POLİTİKA

Bu sözler ortalığı karıştıracak!

AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Dağı'nın Kızılhamam kampında söylediği bu sözler yeni bir kavgayı ateşleyecek.

Abone ol

Zübeyir KINDIRA
İNTERNETHABER

ANKARA- AK Parti ile  CHP arasında her gün yeni bir tartışma başlıyor. Daha "Dersim" polemiği bitmeden yeni bir polemik  konusu  daha ortaya çıktı. Bu kez fitili ateşleyen sözlerin sahibi AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Dağı oldu.

AK Parti'nin haftasonu Kızılcahamam'da yapılan 14. İstişare toplantısında İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın sunumundan sonra söz alan Zeynep Dağı, "İttihat ve Terakki'nin içimize sıçrattığı pisliklerden kurtulmalıyız" dedi.

"KORKUYLA SİYASET YAPILMAZ"

Dağı bununla da kalmadı ve "Muhalefet korkuyla, korkularla siyaset yapıyor. Korkularla yapılan siyaset Onur Öymen'leri doğurur " dedi. İNTERNETHABER'e konuşan Zeynep Dağı  "Bu sözleri aynen söyledim, bu benim kişisel değerlendirmem. Elbette siyasi partimizin görüşü değil ve hiç bir siyasi partiyi hedef almıyorum. Korkuyla yapılan siyasetin bu tür sonuçlar doğuracağını söylüyorum" diye konuştu.

ÖYMEN: "CİDDİYE ALMIYORUZ"

Zeynep Dağı'nın bu sözlerini İNTERNETHABER'e yorumlayan Onur Öymen ise "Bu sözleri duydum, bunları ciddiye bile almıyorum" dedi.

Öymen bu sözlere yanıt dahi vermek istemediğini belirterek, en güzel yanıtın bugün yapılan grup toplantısında CHP Genel Başkanı Deniz  Baykal tarafından verildiğini söyledi. Öymen "Artık bu iktidarın yaptıklarını da söylediklerini de ciddiye almamak gerek, biz de ciddiye almayacağız" diye konuştu.