BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,07
ALTIN 2.471,21
HABER /  GÜNCEL

Bu sözler Galatasaraylılar'ı kızdıracak!

Tek hedefi Türkiye Kupası olan Beşiktaş'tan öyle bir açıklama geldi ki, Galatasaray camiası köpürecek!

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'de önce şampiyonluk yarışına uzak kalan, ardından Avrupa Ligi'nde havlu atan Beşiktaş'ta tek hedef kupa...

Ziraat Türkiye Kupası'nı aynı zamanda "Avrupa'ya açılan kapı" olarak gören Siyah-Beyazlılar'da, tüm hesaplar da bu doğrultuda yapılıyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u ilk maçta 5-0 yenerek yarı final biletini büyük ölçüde kapan Beşiktaş'ta 2. Başkanı Metin Keçeli de, rakiplerini belirleyecek Galatasaray- Gaziantepspor eşleşmesini Habertürk'e yorumladı.

Galatasaray'ın da kendileri gibi kupayı istediğinin altını çizen Keçeli, "Ancak biz rakip olarak yine de Galatasaray'ı istiyoruz. Gaziantep şu an için daha zor bir rakip olarak görünüyor. Çünkü ciddi bir çıkış içindeler. Gaziantep'e oranla Galatasaray'ı eleme şansımız daha yüksek. Galatasaray da iki maçta açık futbol oynayıp kazanmak isteyecektir. Bu da bizim için avantaj olur. Çünkü daha iyi bir kadroya sahibiz" ifadelerini kullandı.

'DÖRDÜNCÜ OLMAMIZ ZOR'

Beşiktaş'ın şu anki görüntüde ligi ilk 4 sıra içinde bitirmesinin zor olduğunu da itiraf eden Keçeli, "Antalyaspor'u yendik ama bu maçı ölçü olarak görmüyorum. Antalyaspor çok kötü bir günündeydi. Maçı 2-0 kazandık ama ortaya konulan oyundan çok memnun değiliz" yorumunu yaptı.