BIST 10.274
DOLAR 32,28
EURO 34,79
ALTIN 2.408,60
HABER /  EKONOMİ

Bu sitede sürpriz hediyeler var!

Bridgestone’un kışı sevenler ve lastiğine güvenenler için hazırladığı www.lastigimeguveniyorum.com sitesi, sürpriz hediyeler kazandırıyor.

Abone ol

Bridgestone, yeni sitesi ile katılımcılara sürpriz hediyeler dağıtıyor. Site; kış aylarında, Bridgestone kış lastikleriyle sürüş konforu ve performanstan ödün vermeyen kullanıcıların yanı sıra diğer markaları tercih eden katılımcılara da ödül kazanma şansı sunuyor.

Gülümse kazan;Lastiğine güven, gülümse, fotoğrafını çek, ödülü kazan

Bridgestone’un ödül kampanyasında,lastiğine güvenerek araçlarının sürüş konforu ve performansıyla kışın da gülenler bir kez daha kazanacak. Kış ayları süresince, aracının içinde gülen anlarını fotoğraflayan kullanıcılar, bu fotoğrafları www.lastigimeguveniyorum.com sitesine yükleyecek ve linkini facebook, Twitter, flickr gibi sosyal ağlarda veya bloglarda arkadaşlarıyla paylaşacaklar. Güzel ve sıcak bir gülümsemeyle arkadaşlarından en çok puanı alan kullanıcılardan ilk üçe girenler, çok özel hediyeleri kazanma şansını yakalayacak.  

Kampanya sonunda en fazla puanı alan fotoğrafın sahibi, iPhone 3G S kazanırken, ikinciye 10.1 MP Sony Cybershot, üçüncüye ise 4 adet Bridgestone Kış Lastiği hediye edilecek.

Oyna kazan; Bridgestone lastik puzzel’ını en kısa sürede çöz, ödülü kap

Sitede ayrıca kampanya süresince devam edecek bir puzzle yarışması da yer alacak. Bridgestone’un kış lastiklerinin görsellerinden birini seçen katılımcılar arasında puzzle’ı en kısa sürede tamamlayan ilk 10 kişi, Bridgstone USB-Araç Isıtmalı Termos kazanacak. Ayrıca oyunu oynayan her 100’üncü kişiye ‘I Love Winter’ yazılı bir atkı hediye edilecek. Yarışmada, puzzle’ı en hızlı çözen katılımcı ise, iPhone 3G S kazanacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın