BIST 10.657
DOLAR 32,13
EURO 34,94
ALTIN 2.432,37
HABER /  GÜNCEL

Müjde Ar yine kırdı geçirdi

Beren Saatin'in 'aramıza yastık koyduk' sözünü iyice diline doladı. Bakın bu kez konuyla ilgili nasıl bir açıklama yaptı?

Abone ol

NTV'de ekrana gelen Müjde Ar ile Önder Açıkbaş'ın birlikte sundukları Güzel Haberler programında Beren Saat'in bazı sevişme sahnelerinde araya yastık koydukları şeklinde bir haberin basında yer alması ve yankı bulmasıyla ilgili konuşuldu.

BİZ DÖŞEK KULLANIYORDUK

Bizim zamanımızda döşek vardı" diyerek konunun basında çok fazla abartılmasını ti'ye alan Müjde Ar, Beren Saat'in bu sözleri sıkıştığı bir sırada söylediği değerlendirmesinde bulundu.

Müjde Ar, "Aşk-ı Memnu'da oynadın mı zaten ayvayı yiyorsun. Yani yasak aşkın oyuncusuysan bir kere hemen o karakterlen özdeşleşiyor her şey. 'Sen öyle misin, sen böyle misin. İyi mi öptü, kötü mü öptü? Oranı mı sıktı, buranı mı sıktı?'... 35 sene bununla ben uğraştım. Şimdi işler Beren'in başına ihale oldu. Bi 30 sene de o uğraşır. Sen nedersen de zaten herkes bildiğini yazıyor. Herhalde sıkışık bir anda böyle bir şey söylemiş. Artık bir sakız haline geldi. Herkes de çok sıkıldı" şeklinde konuştu.