BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,80
ALTIN 2.399,54
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bu seramik harikalarını kaçırmayın!

Bilecik Üniversitesi'nin İstanbul Yıldız Sarayı'nda açılışını yapacağı sergide, tarihi mekanlar seramiklere özel usüllerle nakşedildi.

Abone ol

Bilecik Üniversitesi'nin İstanbul Yıldız Sarayı'nda açılışını yapacağı sergi ile şehrin tarihinde önemli yer tutan mekanlar, seramiklere özel usüllerle nakşedildi.

8 Haziran günü Yıldız Sarayı Ircıca Sergi Bölümünde açılacak İstanbul ve Tarih'te seramik harikası 150 eser görülebilecek.

Bilecik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Azmi Özcan, tarih meraklılarını sergi açılışına beklediklerini belirterek, "8 Haziran Salı sabahı saat 10.30 da sergimiz izlenime açılacak. Bir yıl boyunca Bozüyük ve Söğüt Meslek Yüksek Okulu'nda eğitimcilerimiz ve öğrencilerimizin göz nuru dökerek oluşturdukları birbirinden eşsiz eserleri bu sergi ile İstanbulluların seyrine sunacağız.

Bazı seramikler üzerinde gravür benzeri tarzda iğne ucu ile yapılmış nadide çalışmalar bulunuyor. Bazı farklı usullerle yapılmış
İstanbul ve Tarih seramiklerinin büyük ilgi göreceğini ümit ediyoruz. Bu sergiye olan ilgi, eser sahiplerini yeni farklı çalışmalara sevk edecektir" dedi.

Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerindeki Yıldız Sarayı'nda 8 Haziran günü sabah 10.30 da açılacak sergi, mesai saatleri içerisinde ziyaret edilebilecek.