BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.323,83
HABER /  GÜNCEL

Bu sefer de kınama aldı!

Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek ile yaşadığı sorun nedeniyle pasifleştirildiğini öne sürerek, '3 yıldır bomboş oturuyorum 4 bin 295 lira maaş alıyorum' açıklamasından bulunan başkan yardımcısına kınama.

Abone ol

Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Sefer Bayın, birkaç ey önce, kent merkrezindeki Vali Erdoğan Gürbüz Parkı ile Yeşilırmak sahilinde Tokat Belediyesi'nce AB projeleri kapsamında hibe alınarak yaptırılan parkın kabulünde Belediye Başkanı AK Parti'li Adnan Çiçek ile ters düştüğünü, bu aşamadan sonra kendisine görev verilmediğini, 3 yıldır bomboş oturduğunu ama her ay hesabına 4 bin 295 lira olan maaşının ödendiğini söylemişti. Bayın, basına yaptığı bu açıklamalara rağmen yine çalıştırılmadığını ancak maaşına zam yapıldığını da basın mensuplarına açıklmıştı.

O BAŞKAN KINAMA VERDİ

Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Sefer Bayın, bugün basına yaptığı açıklamalar nedeniyle kendisine kınama cezası verildiğini belirterek şöyle dedi:

“2012’nin Nisan ayında ,'Başkan beni çalıştırmıyor, ben çalışmak istiyorum, katkıda bulunmak istiyorum' diye basına açıklama yapmıştım. Bugün sabah bana tebliğ yapıldı. Memur olduğum için basına açıklama yapamayacağım belirtiliyor. Bu nedenle de kınama cezası verilmiş. Bu kamuoyunun meselesidir. Başkanın böyle bir kınama cezası verme hakkı yok. Ben bunu kamuoyu ile sonuna kadar paylaşacağım. Elinden geleni yapsın, ne yapıyorsa her defasında paylaşacağım."