BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Bu maçı almalıyız

Fenerbahçe Teknik direktörü Zico Beşiktaş maçı için konuştu...

Abone ol

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Turkcell Süper Lig'de yarın Beşiktaş ile yapacakları derbi maçın kendileri için çok önemli olduğunu, oyunlarını rakibe kabul ettirip, olumlu şeyler yaparak karşılaşmayı kazanan taraf olacaklarını söyledi.

Zico, FBTV'de katıldığı programda soruları yanıtladı. Beşiktaş maçının
önemine değinen Zico, ''Galibiyetle ayrılmamız gerekiyor. Evimizde oynayacağımız bir maçtan galibiyetle ayrılmamız, hem ligdeki durumumuz, hem de ezeli rakibimizde oynadığımız bir maçı kazanıp onların önüne geçmemiz adına çok önemli.

Kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız. Oyun içinde olumlu şeyler yapıp, skoru lehimize çevirip, maçtan galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyorum'' dedi.

Takımı aleyhine yapılan hakem hatalarıyla ilgili bir soruya da Zico şu
yanıtı verdi:
    
''Futbolcularım çok iyi bilirler, bu tip pozisyonların saha içinde bizi
etkilememesi adına oyuncularıma, hakem kararlarının onların sinirlenmesine yol açmaması gerektiğini söylerim. Benim futbolcum sahaya penaltı kazanmak için çıkmıyor, futbol dışında bir şey yapmak için çıkmıyor. Benim oyuncum, sahaya benim söylediklerimi yapmak ve futbol oynamak için çıkıyor.

Hakem kararlarına, dış etkenlere takıldığınız zaman, asıl yapmanız gereken şeyi unutursunuz. Bizim işimiz futbol oynamak. Hakeme itiraz konularının, yönetimimizi ilgilendirdiğini, onların gerekli açıklamaları ve tepkileri göstereceğini futbolcularımıza her zaman söylüyoruz.''