BIST 10.046
DOLAR 32,42
EURO 34,76
ALTIN 2.420,13
HABER /  GÜNCEL

Bu maç, zirve düğümünü çözecek

Yine bir derbi heyecanı daha. Fenerbahçe ve Trabzonspor'u zorlu bir doksan dakika bekliyor. İki tarafın da bazı hesapları var. İşte takımların son durumları:

Abone ol

Fenerbahçe ile Trabzonspor bu akşam Kadıköy'de karşılaşıyor. Lider, son 4 haftaya psikolojik üstünlükle girmek, Trabzon ise şampiyonluk ümidini sürdürmek için bu maçı kazanmak istiyor.

Ya düğün ya düğüm

Fenerbahçe bu akşam Trabzonspor'u yenerse biraz daha rahatlayacak, aksi halde yarış iyice kızışacak.

Bir kader maçı daha
Fenerbahçe sezon başından bu yana lider götürdüğü ligde son haftalara girilirken bu akşam kader maçlarından birine daha çıkacak. Şampiyonluk yarışının ortaklarından Trabzonspor'u ağırlayacak olan Fenerbahçe, bu karşılaşmayı kazanarak mutlu sona doğru dev bir adım daha atmak istiyor. Konuk ekibin Kadıköy'den puanla dönmesi halinde ise ligin tepesinde işler karışacak.

Gözler Alex&Fatih'te
Zorlu maçta tüm gözler iki takımın da yıldızlarında olacak. Attığı 22 golle Fenerbahçe'yi sırtlayan Alex ile gol krallığında 24 golle lider olan Fatih Tekke bu gece takımlarının en büyük kozu olarak gösteriliyor. Öte yandan F.Bahçe Teknik Direktörü Daum da, büyük maçları kazanamadığı için kendisine yöneltilen eleştirilere bugünkü karşılaşmada yanıt vermek istiyor.

Daum'dan ince hesap
Hem şampiyonluk yarışında avantajını korumak hem de "derbi özürlü" etiketinden kurtulmak isteyen Daum, oyuncularından galibiyet istedi. Tecrübeli teknik adam her şeye karşın farklı puan hesaplarını da ihmal etmiyor. Trabzon maçında gerekirse 1 puan da düşünen Daum böylece iyi oynamayıp istediklerini alamazlarsa hiç olmazsa rakiplerine avantaj vermeme düşüncesinde.


KAYNAK: www.pasfotomac.com.tr