BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,87
ALTIN 2.442,86
HABER /  DÜNYA

Bu kızı tavlayacak erkeğe servet!

Hong Kong'lu baba eşcinsel olan kızını evlenmeye ikna edecek adama servet ödeyecek...

Abone ol

Hong Kong'un emlak zengini bir baba, eşcinsel evliliği yapan kızını bu kararından döndürmek için kızıyla evlenecek erkeğe 63 milyon dolar vereceğini bildirdi.

76 yaşındaki zengin baba Cecil Chao Sze-tsung, kızı Gigi'nin (resimde sağda) geçen Nisan ayında Fransa'ya gidip, eşcinsiyle evlenmesini bir türlü kabul edemiyor. Baba, herhangi bir "cömert ve iyi kalpli adam"ın kızıyla evlenip ailesine katılması karşılığında 63 milyon doları gözden çıkarmış bile. Kızının eşcinsel evliliğini yanlış olarak yorumlayan baba Cecil, müstakbel damadına ise lüks bir hayat yaşatmayı vaat ediyor. Dertli baba, kızıyla evlenecek adamın fakir yada zengin olmasını önemsemiyor, önemli olanın ise evlenecek kişinin gerçek bir erkek olması olduğunu söylüyor.

Sosyal paylaşım sitesine kızı Gigi'yle çekildiği resmini koyan baba, şimdi aradığı damadı bulmayı umuyor.

İnternetin ünlü dedikodu sitelerinden Perezhilton.com'un haberine göre, Gigi'nin görünüşte erkekleri cezp etmek için hiçbir problemi bulunmuyor. İşin en zor kısmının ise "mutluluğu eşcinsel bir kadınla evlenerek bulan" Gigi'yi ikna edip, kendisiyle evlenecek erkeğin bulunması olduğu belirtiliyor.