BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Bu kez KAÇIŞ YOLLARI kapalı

Çember iyice daraltıldı... İkiyaka, Cudi ve Beytülşebap'ta kapana kıstırıldılar...

Abone ol Hakkâri İkiyaka'da 100 kişilik grup ile Cudi Dağı'nın Şırnak kesiminde 100, Beytüşşebap kesiminde ise 40 kişilik terörist grubu kıstırıldı. Tunceli'de de asker 15 PKK'lının peşinde..

PKK'lıların etrafındaki çember giderek daralıyor. Asker Türkiye-Irak sınırındaki tüm geçiş yollarını tıkadı.

Kar yağmadan üslerine dönmeyi planlayan yüzlerce terörist, Hakkâri ve Şırnak'ın sınır kesimlerinde sıkışıp kaldı.

Sıkışan teröristlere yol açmak isteyen teröristlerin Kuzey Irak'taki kamplardan 100-150 kişilik gruplar halinde sınırdaki askerlere saldırılar planladığı belirtiliyor.

MAĞARALARDALAR
Operasyonlardan biri Hakkâri'de yürütülüyor. Yaklaşık 100 kişilik grubun Irak sınırındaki İkiyaka Dağları'ndaki mağaralarda saklandığı duyumu alındı. Yaklaşık 20 bin askerin görev yaptığı bölgede asker, terörist grubun Irak'a geçişini engellemek ve teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla kara ve hava destekli operasyonlarına aralıksız devam ediyor.

10 AYDA 502 PKK'LI ÖLDÜ
Kutuderesi bölgesinde önceki gün güvenlik güçleriyle yaklaşık 30 kişilik terörist grubu arasında çıkan çatışmada 15 teröristin ölü ele geçirilmesinin ardından kaçan teröristler takibe alındı. Havadan ve karadan devam eden operasyonda kaçan teröristlerden 2'si daha öldürüldü. Bölgede iki günde ölü ele geçirilen terörist sayısı 17'ye ulaştı. Doğu ve Güneydoğu'da 10 ayda öldürülen PKK'lı sayısı ise 502'yi buldu.