BIST 10.257
DOLAR 32,37
EURO 34,79
ALTIN 2.395,06
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bu kez gazeteciler haber oldu

Gebze'de başlatılan sağlık taraması çalışmaları kapsamında ilçede görev yapan basın mensupları da sağlık kontrolünden geçti.

Abone ol

Gebze Belediyesi, ilçedeki basın mensuplarını sağlık taramasından geçirdi.

Gebze Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen taramada, gazetecilerin kan şekeri, kolesterol, trigliserid, tansiyon, kalp grafisi ve kemik erimesi tetkiki yapıldı. Ağız ve diş sağlığı muayenesi de yapılan basın mensupları, daha sonra aile hekimi Uzman Doktor Selçuk Turan tarafından muayene edildi.

Yoğun tempoya kapılıyoruz

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, insan sağlığının her şeyden önemli olduğunu belirterek, “Yoğun iş temposu içinde hepimiz sağlığımızı ihmal ediyoruz. Sağlıkta erken teşhis çok önemlidir. Hastalık ilerlediğinde hem tedavisi güçleşir, hem de daha büyük ekonomik kayıplara yol açar. Sağlık taraması, hastalıkların önceden tespit edilmesini sağlıyor. Yönetici personelimizi ve ilçemizde çalışan gazeteci arkadaşlarımızı sağlık taramasından geçirdikten sonra sıra personelimize gelecek. Aile hekimliği uygulaması ile yaklaşık bin personelimize sağlık taraması yapacağız. Ciddi hastalıkları olanlar varsa ortaya çıkacak ve tedavileri için hastanelere sevk edilecek” dedi.