BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,80
ALTIN 2.412,74
HABER /  GÜNCEL

Bu kareden sonra ne mi oldu ? Sandığınız gibi değil...

Antalya’nın Demre ilçesinde yakaladığı güvercine zarar vermeyen ve adeta ona annelik yapan "Mira" ile güvercin görenleri şaşırtıyor. <br/>...

Abone ol

Antalya’nın Demre ilçesinde yakaladığı güvercine zarar vermeyen ve adeta ona annelik yapan "Mira" ile güvercin görenleri şaşırtıyor.
Antalya’nın Demre ilçesinde Mira isimli bir kedi, yavrusuna yemek getirebilmek için yakaladığı güvercini yemekten vazgeçerek onu yavru edindi. Ev kedisi olan Mira’nın, henüz yaşını doldurmamış yavrusu için dışarıda kuş avladığını söyleyen Mira’nın sahibi Emel Metin, kedilerinin getirdiği güvercini görünce şaşırdıklarını söyledi.
Mira’nın getirdiği güvercini ölü zannettiklerini söyleyen Metin, “Bir gün baktık ağzında güvercinle geldi. Onu hemen bodrum katına götürdü. Biz güvercini ölü zannediyorduk. Daha sonra gördük ki güvercin ölü değilmiş ve oyun oynuyorlarmış. Mira onu kendi yavrusundan ayırmıyor. Sürekli gözü üstünde ve vaktinin çoğunu onunla geçiriyor" diye konuştu.
Güvercini bir müddet sonra doğal yaşamına salmak için dışarıya bıraktıklarını anlatan Şevval Metin ise, güvercinin gitmeyip tekrar kedilerin yanına gelerek oyun oynamaya devam ettiğini söyledi.
(İHA)