BIST 10.046
DOLAR 32,47
EURO 34,84
ALTIN 2.418,75
HABER /  DÜNYA

Bu kadınlar çıldırmış olmalı

Dünyayı ayağa kaldıran bu kadınlar yaptıkları ile herkesi şok etti. İşte onların korkunç yüzleri...

Abone ol

Bu kadınlar çıldırmış olmalı.  ABD'de bir bakıcı 3 yaşındaki çocuğu erkeklere sattı... ABD'li öğretmen sınıfta sevişirken yakalandı... Öğrencisiyle sevişen öğretmeni kocası yakaladı..İşte bu kadınların korkunç yüzleri...

BAKICI 3 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU ERKEKLERE SATTI

ABD'nin Oklahoma Eyaleti'nde bebek bakıcısı Jennifer Chapman (43) baktığı üç yaşındaki erkek çocuğunu para karşılığı erkeklere pazarlamaktan tutuklandı. Tecavüze uğrayan ve işkence gören çocuk ölümden döndü. Duruma ses çıkarmayan anne de gözaltına alındı.

ABD'Lİ ÖĞRETMEN SINIFTA SEVİŞİRKEN YAKALANDI

ABD'nin Teksas Eyaleti'ne bağlı Dallas kenti yakınlarındaki Carrolton bölgesinde biyoloji öğretmenliği yapan 33 yaşındaki Amy Renee Schilling, 16 yaşındaki erkek öğrencisiyle sınıfta seks yaptığı için tutuklandı. Üç ay önce okuldaki başka bir öğrenciye uygunsuz mesajlar attığı için okuldan uyarı alan öğretmen 25 bin dolar (yaklaşık 41 bin TL) kefaletle serbest bırakıldı.

ÖĞRENCİSİYLE SEVİŞİRKEN KOCASI YAKALADI

ABD'nin Teksas Eyaleti'nde 30 yaşındaki evli öğretmen Wendy Diane Fox, öğrencisi ile seks yapmaktan tutuklandı. Kocası Steven Fox tarafından polise ihbar edildikten sonra tutuklanan Fox, erkek öğrencisiyle kendi evinde seks yaptığını kabul etti.