BIST 10.269
DOLAR 32,24
EURO 34,83
ALTIN 2.421,02
HABER /  GÜNCEL

Bu kadını 17 yıl önceden hatırladınız mı?

17 yıl önce yaptığı ihbarla İSKİ'nin rüşvet borusunu patlatan Nurdan Erbuğ'u aradan geçen zaman böyle yaşlandırdı...

Abone ol

İNTERNETHABER

Türkiye onu bundan 17 yıl önce (1993) eski eşi İSKİ Genel Müdürü Ergun Göknel'e ihbarda bulunarak 'rüşvet borusu' nu patlatan kadın olarak tanıdı.

Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen İSKİ skandalı patlak verdiğinde herkes onu konuşuyordu. .

Dönemin İSKİ Genel Müdürü Ergun Göknel eşi Nurdan Erbuğ'dan boşanıp yeni bir aşk yaşamaya başlayınca aldatılan eski eşin intikamı çok ağır oldu. Erbuğ savcılığa başvurarak kocası Ergun Göknel'in mal varlığını araştırılmasını istedi. Öfkeli eşin bu talebi bir döneme damgasını vuracak İSKİ skandalını ortaya çıkardı.



YILLAR ONU BÖYLE YIPRATTI

Geçtiğimiz Perşembe günü Star TV'de Uğur Dündar'ın canlı yayın konuğu olarak ekranlara gelen Nurdan Erbuğ'un surat izlerinde yılların yorgunluğu vardı. 17 yıl öncesinin son  derece şık ve dinamik bir görüntüye sahip olan Nurdan Hanım gitmiş yerine hayli bitkin ve kilo almış bir kadın gelmişti. Yıllar önce uğradığı ihanet, çektiği geçim sıkıntısı ve yaşadıkları onu bu hale getirmişti.

UĞUR DÜNDAR DA PAYINI ALDI

17 yıl önce ekranlara gelen Uğur Dündar portresi de geçen senelerin bir başka gerçeğini ortaya koydu. Tecrübeli televizyon spikeri Uğur Dündar, o günlerdeki görüntüsüyle şimdiki hali arasında deyiş yerindeyse dağ gibi uçurum vardı. 17 yıl öncesindeki Uğur Dündar'ın saçlarında tek bir beyaz saç dikkati çekmezken bugünlerin Uğur Dündar'ı ise geçip giden senelerden nasibini almıştı...