BIST 10.704
DOLAR 32,20
EURO 34,99
ALTIN 2.503,21
HABER /  GÜNCEL

Bu illerde yaşayanlar dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, bazı illere yağmur geliyor.

Abone ol

Yağışlar, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Bitlis, Muş ve Bingöl çevrelerinde etkili olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Bitlis, Muş ve Bingöl çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İL - İL 5 GÜNLÜK HAVA DURUMUNU GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Güney Ege kıyıları ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Az bulutlu, İç Ege parçalı bulutlu.

AKDENİZ: Az bulutlu doğusu parçalı bulutlu, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

İÇ ANADOLU: Parçalı yer yer çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimlerinin aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Karadeniz'in sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi öngörülüyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı, yer yer çok bulutlu, kuzey ve batısı ile Bitlis, Muş ve Bingöl çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu.