BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SAĞLIK

Bu ilacı içerken birkez daha düşünün!

Sivas'ta polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu yurda kaçak yollarla sokulan 4 milyon 210 bin zayıflama hapı ele geçirildi

Abone ol

Sivas Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir istihbari çalışma sonrasında Ağrı- Doğubayazıt'tan yurda kaçak yollarla sokulduğu tespit edilen zayıflama haplarını ele geçirdi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nca insan sağlığını tehlikeye düşürmesi ve ölümlere neden olması yüzünden satışı yasaklanan zayıflama haplarının Sivas'tan geçeceğini tespit eden ekipler yol uygulaması yaptı. Yapılan uygulamada durdurulan bir TIR'da yapılan aramada 4 milyon 210 bin 860 gümrük kaçağı zayıflama hapı ele geçirildi.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Araçta bulunan M.S.Ş., V.K. ve M.G. adlı 3 şüpheli, polis ekiplerince gözaltına alındı. Şüphelilerin olası bir polis kontrolünde yakalanmamak için zayıflama haplarını TIR içerisinde bulunan züccaciye eşyalarının arasına gizledikleri belirlendi. Zayıflama haplarının ambalajsız şekilde çuvalların içerisine konularak sağlıksız bir ortamda taşındığı görüldü. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında soruşturma başlatıldı.