BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,91
ALTIN 2.439,08
HABER /  GÜNCEL

Bu hafta ağzınızdan çıkanı kulağınız duymalı! Hande Kazanova anlattı

7 - 13 Ocak 2019 haftası burç yorumları Pazartesi günü Venüs Yay Burcu’na geçiyor Üç hafta boyunca ilişkilerimizde daha özgür daha rahat ve farklı insanların görüşlerine önem veren yönümüzü ön plana çıkartacaksınız. Haftalık burçları Astrolog Hande Kazanova inceledi.

Abone ol

7 - 13 Ocak 2019 haftasında  sizi neler bekliyor, hangi alanlarda tedbirli nelerde girişken olmasınız. Aşk hayatından paraya Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarının 7 - 13 Ocak 2019 haftası yorumlarını Hande Kazanova yaptı. İşte aktardıkları:

Hemen sabah saatlerinde burç değiştiren Ay, Kova burcuna geçiyor. Haftaya daha sosyal olacağımız, arkadaşlarımız ve gruplarla yapılacak işleri ön plana çıkaracağımız bir hafta başlıyor olacak. Özellikle bu pazartesi, Venüs Yay Burcu’na geçiyor. Üç hafta boyunca ilişkilerimizde daha özgür daha rahat ve farklı insanların görüşlerine önem veren yönümüzü ön plana çıkartacağız. Gezmek, dolaşmak, diğer insanlarla buluşmak ve onların fikirlerine önem vermek Venüs’ün Yay Burcu’ndayken yaşayacağımız etkilerinden birkaçı. Salı günü sinirli ve agresif tutumlar sergilememeye özen göstermemiz gerekiyor.

7 - 13 Ocak 2019 haftası  burç yorumlarını aktaran Hande Kazanova  şunları söyledi;

Ağzımızdan çıkanı kulağımız duymalı, birden çok fikrimiz olabilir ama bunları karşı tarafa kabul ettirmek zorlayabilir. Cuma günü yine önemli. Birtakım güçlü insanlardan alacağımız destekler devrede olurken hayatımızda önemli değişim ve dönüşümleri de karşılamamız gereken bir döneme işaret ediyor. Hafta sonu çok dikkat etmemiz lazım. Bunun etkilerini zaten hafta ortası itibariyle görmeye başlayacağız ve bir sonraki haftanın ortasına kadar devam ediyor olacak. Aşırı iyimser ve düşünülmeden atılacak adımlar ve girişimler bize pahalıya mal olabilir. Skandallar, birtakım sorunlar, aldanmalar ve aldatmacalara karşı gözümüzün açık olması çok önemli olacak. Aynı zamandan pazar günü hayata biraz da negatif yönlerle bakıyor olabiliriz. Harika bir hafta diliyorum.

Kaynak: cevapla.tv