BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,89
ALTIN 2.440,85
HABER /  GÜNCEL

Bu gruptaysanız zengin olabilirsiniz!

2011 yılında bazı burç grubundakiler önemli ve büyük maddi kazançlar elde etme şansına sahip. Peki ama nasıl? İşte bu önemli sorunun cevabı...

Abone ol

2011 yılı, bazı burç gruplarında doğan kişiler için, önemli ve büyük maddi kazançları işaret etmektedir.

2011 yılında hangi burçlar daha fazla maddi kazançlara sahip olacaklar?

Uranüs’ün 7 yıllık değişimi, Neptün’ün 4 Nisan’dan Ağustos’a kadar Balık burcundaki hareketi, Jüpiter’in 1 yıl içinde 3 burcu ziyaret edecek olması, biraz çalışma ve mücadele ile her eğitim ve ekonomik seviyede kişinin kazançlarını kat kat artırabileceği dönemleri sunmaktadır. İşte Oğuzhan Ceyhan açıklamaları..

Yılın en önemli 3 Günü ;

2 Nisan 2011- Güneş Jüpiter Kavuşumu

7 Temmuz 2011 -Jüpiter Plüton Trinesi

28 Ekim 2011 - Jüpiter’in her ne kadar etkisi 7 Temmuza göre az olsa da, yıl sonuna doğru ikinci büyük bir kaynak aktarımına sebebiyet verecek olan büyük Jüpiter Plüton döngüsüdür.

Jüpiter, 4 Haziran’a kadar Balık ve Koç’ların maddi durumlarını yükseltirken, 4 Haziran’dan sonra Koç, Terazi, Boğa, Akrep burçlarının kaynaklarını daha da fazla arttıracak. Aslan ve Kova burcunun son birkaç yıldan beri yaşamış olduğu ağır ve zorlayıcı dönemler bitecek.

2011 bu saydığımız burçlar haricinde de, İkizler ve Yay’a iş ortaklıklarından, yolculuklardan ve 4 Haziran sonrasında ortaya çıkacak olan yeni fırsatlardan kazançlar sağlama imkanı verecek. Terazi’ler Temmuz’un ilk haftası, Oğlak’lar Ağustos ve Kasım ayının ikinci yarısı, Balık’lar 2 Ekim -17 Ekim arası ile 3 Nisan-18 Nisan arası, önemli kazançlar sağlayacaklardır.

Boğa’lar, Jüpiter’in kendi burçlarına girmesi sebebi ile 4 Haziran’dan itibaren Akrep ve Koç ile birlikte tüm diğer burçlara göre daha kazançlı olacaklar. Riskler ve sıkıntılardan daha kolay korunacaklardır.

Ülkemiz sınırlarına ait enlem ve boylamlara göre yapılan bu hesaplama, özellikle ülkemiz sınırlarının dışında yaşayan kişiler için çok geçerli değildir !!! Yaşadığınız ülke ve sınırlarındaki etkiler, aynı zamanda, gökyüzündeki gezegeninin izdüşümleri ile de bağlantılıdır. Yukarıda bahsi geçen konu ve tarihler adına, Türkiye ve Türkiye ile yakın enlem bölgeleri içinde olan Avrupa ve bazı Asya ülkeleri için konuşabiliriz. Yani, ana etki Türkiye sınırları içinde olmak ile beraber, bu söylediğim tarihler Türkiye’ye yakın enlem derecelerinde olan yatay bir dilimi de kapsamaktadır.

Gökyüzünde Güneşin doğu-batı istikametinde, 68 derece doğudan , 43 derece batıya kadar, ufuk çizgilerinin göründüğü İran’ı ve tüm Asya ülkelerini kapsamaktadır. Fakat Batı Avrupa’da ancak belli bölgeleri etkilemektedir.

Bu bilgiyi şundan dolayı önemsemekte ve paylaşmaktayım ki; mundane astrolojide kullandığımız, özel teknik bir bilgi olmak ile beraber, her Aslan’ın, her Koç’un veya her Yengeç burcunun dediğimiz olayları neden yaşamadığını göstermektedir.