BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,99
ALTIN 2.438,01
HABER /  DÜNYA

'Bu elbise ne renk'ten sonra yeni bomba

Bu elbise ne renk' tartışmasıyla hayatımıza giren tartışmalı elbiselere bir yenisi daha eklendi Bu elbise rengi tartışılan elbiseyi sollayacağa benziyor!

Abone ol

'Bu elbise ne renk ' tartışması tüm dünyayı sarmıştı Rengi konusunda dünyanın ikiye bölündüğü elbise için sosyal medya birbirine düşmüştü

BU ELBİSE BAŞKA ELBİSE...

Mavi siyah renkte olan elbiseyi yüzde 60 gibi yüksek bir oranda insan altın rengi ve beyaz olarak görmüştü Bu elbise ne renk tartışmasıyla birlikte 'herkes renkleri farklı mı görüyor' sorusu gündeme gelmişti Fakat bu kez başka bir elbise bu tartışmanın pabucunu çoktan dama attı bile...

Çin'de bir kadın internetten aldığı giysiyi, satın aldığı siteye yükleyince sosyal medya ikinci elbise kriziyle çalkalandı. Elbise yüzünden mağdur olduğunu ileri süren kadının fotoğrafı sosyal medyada bir anda en çok konuşulanlar arasına girdi. 

elbise-3.jpg

TRANSPARAN ELBİSE KADINI HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI

Birçok manken ve ünlü isim tarafından giyilen elbiseyi bir Çin alışiveriş sitesinden sipariş eden kadın, fazla kilosu bulunmamasına rağmen elbisenin üzerine tam oturmamamış olmasına tepki olarak fotoğraflayıp siteye koydu. Kadın, elbiseden, ev manken-modeller kadar iyi bir sonuç almadı.

lbise-2.jpg

İşte elbisenin orijinal fotoğrafı:

elbise1.jpg