BIST 10.793
DOLAR 32,21
EURO 34,83
ALTIN 2.414,42
HABER /  GÜNCEL

Bu dizi klipleriyle bombayı patlatacak

‘İki Dünya Arasında’, başladığı günden bu yana ilgiyle izlenen yapımlar arasında yerini aldı.

Abone ol

Samanyolu TV’nin yeni dizisi İki Dünya Arasında’, başladığı günden bu yana ilgiyle izlenen yapımlar arasında yerini aldı. Seyirciden tam not alan Samanyolu’nun İnteraktif dizisi şimdi ise dizi için özel olarak yazılan sözler ve yapılan müzik eşliğinde hazırlanan klip de izleyenleri ekran başına kilitleyeceğe benziyor.

Ayrıca dizi tekrar izlemek isteyenler ve kaçıranlar için Ramazan Bayramı haftası boyunca bugüne kadar yayınlanmış bölümlerden hazırlanan özel kolaj bölümler ile seyircisiyle buluşacak.

‘Hüznü’, ‘Hasreti’, ‘Sevgiyi’, ‘Aşkı’, ‘Ayrılığı’, ‘Sevinci’, ‘Özlemi’ içerisinde barındıran ‘İki Dünya Arasında’ gün geçtikçe herkesin ailesinden bir parça olmaya devam ediyor. Suriye’deki iç savaştan, kürtaj olayına kadar gündemi meşgul eden her konuyu içerisinde barındıran, Türk Televizyon tarihinde farklı bir çalışmaya imza atarak, ‘Senaryoyu Sen Yönlendir’ kampanyasının ardından şimdi ise dizi için özel olarak yazılan sözler ve yapılan müzik eşliğinde hazırlanan klip de izleyenleri ekran başına kilitleyeceğe benziyor.

‘BAYRAM HAFTASI BOYUNCA ÖZEL OLARAK HAZIRLANAN BÖLÜMLER SEYİRCİYLE BULUŞACAK’

Dünya meselelerinden günlük yaşama bir çok konuyu ele alarak herkesin kendisinden bir parça bulmasını sağlayan dizi tekrar izlemek isteyenler ve kaçıranlar için Ramazan Bayramı haftası boyunca da bugüne kadar yayınlanmış bölümden hazırlanan özel kolaj bölümler ile seyircisiyle buluşacak.