BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,73
ALTIN 2.391,63
HABER /  GÜNCEL

Bu da bedava kırmızı don izdihamı

Çoğu kadın iç çamaşırıydı ancak kapanlar erkekler oldu! Bedava kırmızı don dağıtan firma, bir de yarışma düzenledi.

Abone ol

Beyoğlu İstiklal Caddesi üzerinde bulunan özel bir iç giyim firması, yeni yıl nedeniyle 3 bin 500 adet iç çamaşırı ikinci kattan attı.

Bedava iç çamaşırlarını almak isteyenler birbirleriyle yarıştı. İstiklal Caddesi’nden geçen turistler de ne olduğunu anlamasalar da bedava iç çamaşırlarından kapma yarışına girdi. Bir vatandaş ise, şemsiye açarak daha fazla çamaşır toplamaya çalıştı. Erkekler çamaşır toplama yarışına girenler arasında çoğunluktaydı. Kalabalık arasında zaman zaman ezilme tehlikesi geçirenler de oldu.

ÇAMAŞIRLARI POŞETLERE DOLDURDULAR

Dağıtılan iç maşırlarını kimisi cebine, montunun içine koyarken kimisi de elindeki poşetlere doldurdu. Çok fazla iç çamaşırı alanlar, dağıtımdan duydukları memnuniyeti dile getirerek, aldıkları iç çamaşırlarını yeni yılda yakınlarına hediye edeceklerini belirttiler. İç çamaşırklarından almak isteyen bazı kadınların ise, utandıkları gözlerden kaçmadı.

EN İLGİNÇ İÇ ÇAMAŞIRI FOTOĞRAFINA ÖDÜL

T-box Genel Müdürü Doğan Kaşıkçı, yeni yılda herkesin kırmızı bir iç çamaşırı olsun diye böyle bir etkinliği gerçekleştirdiklerini söyledi. Kaşıkçı,’T-box kırmızı donu’ en acayip şekilde giyenleri değerlendirmeye alacaklarını kaydederek, "Jürinin yapacağı eleme sonucu birinci olan kişi T-box’tan 1000 TL’lik hediye çeki kazanacak. Üstelik ödül bununla da sınırlı değil, birinci olduğunuz an gelecek sezonun T-box modeli olma fırsatı da elde edecek" şeklinde konuştu.