BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,73
ALTIN 2.450,36
HABER /  DÜNYA

Bu bebek görenleri hayrete düşürüyor (video)

Texas'ta dünyaya gelen bu bebek, herkesi şoke ediyor. Tam 7 kilo 300 gram doğan bebeğin Texas'ta bir ilk olma özelliğide var...

Abone ol

Longwiev Hastanesi'nde doğan en büyük bebek olan JaMichael'ın eyalette de doğmuş olan en büyük bebek olabileceği söyleniyor.

5 kilo civarında doğmasını bekledikleri bebekleri için hastaneye yatan Brown çifti 7 kilo 300 gram ağırlığındaki bebekleriyle karşılaşınca, hastane görevlileriyle birlikte büyük şaşkınlık yaşadı.

Hemşirelerin bebek bezi bulmakta zorlandığı JaMichael'ın babası oğlunun önünde parlak bir futbol kariyeri gördüğünü söylüyor.

Uzun kıvırcık saçlarla doğan JaMichael'ın kendinden büyük 3 tane de ablası var. Sezaryenle doğan 7 kiloluk bebeğin annesi bundan sonra çocuk sahibi olmak istemediğini söylüyor.

Annenin, hamileliği sırasında şeker hastalığına yakalandığı, bunun, bebeklerin iri doğmasına yol açan bir durum olduğu belirtildi. Guinnes Rekorlar Kitabı'na göre bugüne kadar doğmuş en büyük bebek Anna Bates adında bir kadının doğurduğu 10 kiloluk bebek. Kanada'da 1879 yılında dünyaya gelen bebek sadece 11 saat yaşayabilmiş.