BIST 10.269
DOLAR 32,28
EURO 34,83
ALTIN 2.433,35
HABER /  DÜNYA

Brezilya'da 28 kişi cinayete kurban gitti

Uyuşturucu kaçakçılığı Brezilya'da 28 kişinin kurşunlanarak öldürülmesine neden oldu. İşte olayın detayları..

Abone ol

Güney Amerika ülkelerinden Brezilya'nin kuzeydoğusunda yer alan Bahia eyalentinin başkenti Salvador'da, hafta sonu 28 kişinin kurşunlanarak öldürüldüğü belirtildi.

Yerel basın polis kaynaklarına dayanarak verdiği haberde, Salvador'un değişik semtlerinde ve başkentin bulunduğu bölgede işlenen cinayetlerin uyuşturucu kaçakçılığıyla bağlantılı olduğunu bildirdi.

JACKSON'UN DOKTORU HAKKINDA ŞOK İDDİA
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..


[PAGE]

ABD'nin California eyaletinin başkenti Los Angeles'taki yüksek mahkemeye ifade veren bir görgü tanığı, Amerikalı pop kralı Michael Jackson'un doktoru Conrad Murray'nin, sanatçının ölümüne yol açan ilaçtan 255 ampul satın aldığını belirtti.

Las Vegas'ta bir eczane işleten Tim Lopez, doktorun, Michael Jackson'un ölmeden önce, 6 Nisan-10 Haziran 2009 tarihleri arasında, güçlü bir anestezi ilacı olan Propofol'dan 255 adet sipariş edip satın aldığını söyledi.

Michael Jackson, Propofol'u uyku ilacı olarak kullanıyordu.

ÜNLÜ ABD'Lİ OYUNCU GIRTLAK KANSERİNİ YENDİ
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]


Ünlü Amerikalı oyuncu Michael Douglas, gırtlak kanserini yendiğini açıkladı. Amerikan NBC televizyonuna yaptığı açıklamada, 66 yaşındaki Douglas, son testlerin, gırtlağındaki tümörün yok olduğunu gösterdiğini ve hastalığı geride bıraktığına inandığını bildirdi.

Douglas, teyit için, başka testlerin de yapılacağını sözlerine ekledi.

Kasım 2000 yılında, Amerikalı oyuncu Catherine Zeta-Jones ile evlenen ve ondan 2 çocuğu olan Michael Douglas, "Chorus Line" (1986), "Wall Street" (1988), "Basic Instinct" (1992) ve "Traffic" (2001) gibi filmlerde oynadı.

SHAKIRA SEVGİLİSİNDEN "GEÇİCİ" OLARAK AYRILIYOR
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]


Kolombiyalı ünlü şarkıcı Shakira, 11 yıllık sevgilisi Antonio de la Rua'dan ayrılacağını duyurdu. 

Shakira, internet sitesinde, Antonio de la Rua'dan "geçici" olarak ayrılacağını, ikisinin de, "kişisel gelişim için" böyle bir karar aldıklarını belirtti. 

Shakira, yine de la Rua ile birlikte çalışmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

Antonio De la Rua, Arjantin'in eski devlet başkanı, merhum Fernando de la Rua'nın oğlu (1999-2001).

AVUSTRALYA'DA SEL CAN ALDI
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]


Avustralya'nın kuzeydoğusundaki Queensland eyaletini vuran ve 8 kişinin ölümüne yol açan yeni sel dalgasında 72 kişinin de kayıp olduğu bildirildi. 

Daha önce kayıpların sayısı 11 olarak açıklanmıştı. Yetkililer bilançonun ağırlaşabileceğini kaydediyorlar.

INTERPOL EL KAİDE BAĞLANTILI 47 SUUDİ'Yİ ARIYOR
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

Interpol, El Kaide terör örgütü ile bağlantısı olan ve kendi ülkelerinde aranan 47 Suudi Arabistanlı'nın yakalanması için kırmızı bülten yayınladı. 

Interpol, Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığının sözcüsü Mansur el-Turki'nin verdiği bilgiye dayanarak yaptığı açıklamada, yaşları 18 ile 40 arasında olan 47 Suudi'nin, Suudi Arabistan ve diğer ülkeler içinde tehlike teşkil ettiklerinin altını çizdi.