BIST 10.277
DOLAR 32,23
EURO 34,72
ALTIN 2.382,47
HABER /  GÜNCEL

Bravo sana Neriman Teyze!

Zonguldak'taki Denizcilik ve Kabotaj Bayramı törenlerine Neriman Teyze'nin saygı dolu bu görüntüleri damgasını vurdu.

Abone ol

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın kutlandığı Zonguldak Valiliği önünden geçen 70 yaşındaki Neriman Teyze, saygı durusunda bulundu ve İstiklal Marsı'na eşlik etti. Neriman Teyze dua ettikten sonra da yoluna devam etti.

Zonguldak'ta düzenlenen Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlamaları, Valilik önündeki törenle başladı. Törende 70 yasındaki Neriman Arslan da saygı durusunda bulundu ve İstiklal Marsı'na eşlik etti. Arslan, dua ettikten sonra da yoluna devam etti. Deniz şehitleri anısına denize çelenk bırakıldı.

Törene Vali Erdal Ata, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, 3'üncü Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Kıdemli Albay Ertan Altınoluk, Zonguldak Belediye Başkanı CHP'li Muharrem Akdemir, vali yardımcıları, daire müdürleri, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı.

1.20110701151344.jpg

DUA DA ETTİ

Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulmasından sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Bu sırada Valiliğin önünden geçen Neriman Arslan da elindeki bastonuyla saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı'na eşlik etti. Neriman Arslan, dua ettikten sonra yürüyüp yoluna devam etti.

Törenin ardından Vali Erdal Ata ve diğer protokol üyeleri, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü'ne ait römorkörle Zonguldak Limanı'ndan denize açıldı. Vali Ata, Başsavcı Hüseyin Özbakır ve Kıdemli Albay Ertan Altınoluk ile birlikte Atatürk ve deniz şehitleri anısına denize çelenk bıraktı. Kutlamalar, gün boyu düzenlenecek çeşitli etkinliklerle devam edecek.