BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.431,77
HABER /  DÜNYA

Brad Pitt'i şoke eden baskın!

Polis, Brad Pitt'in rol aldığı filmin çekimlerinde kullanılmak üzere getirilen otomotik silahlara el konuldu...

Abone ol

Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de terörle mücadele ekipleri, Brad Pitt'in rol aldığı bütçesi 135 milyon dolar olan "World War Z" filmin çekiminde kullanılmak istenen 100 kadar otomatik silaha el koydu.

Terörle Mücadele Merkezi'nden yapılan açıklamada, silahların etkisizleştirilmiş hale getirilmesine karşılık, her an eski haline getirilebilecek otomatik silahlar olduğu, bu durumun kamu güvenliğini tehlikeye düşürdüğü belirtildi.

Prodüksiyon şirketi, özel uçakla getirilen silahları polisten almak için girişimlerde bulunulduğunu, sonuç alınamaması halinde bile bunun film çalışmalarını etkilemeyeceğini açıkladı.

"World War Z" adlı film, dünyayı ele geçirmek isteyen Zombilerle mücadeleyi konu alırken, Brad Pitt filmde dünyayı kurtaran bir Birleşmiş Milletler görevlisini canlandırıyor.

Daha önceki sahneleri İskoçya'da çekilen filmin final sahnesinin çekimi için Budapeşte tercih edilmişti. Final sahnesi Zombilerle bir fabrika işçilerinin kavgasını kurguluyor.

Budapeşte Havaalanı'nda iki gün önce bir uçaktan indirilen sandık içerisindeki silahların, orada incelenmeyip, silahlara daha sonra "ihbar üzerine" film setinde el konulduğu konusunda açıklama yapılmadı.