BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Brad Pitte Türk ortak

Tasarım yeteneğini keşfedince ünlü mimarlık şirketi Graft'la çalışmaya başlayan Pitt, bir Türk ile ortak oldu

Abone ol

Tasarım yeteneğini nişan yüzüğü çizerek keşfeden aktör Brad Pitt, bir yılı aşkın süredir mimari tasarım grubu Graft'la çalışıyor. Amerikalı Graft ise Türkiye'den Sedeko Mimarlık'la işbirliği anlaşması imzaladı. Sedeko Mimarlık'ın sahibi Yüksek Mimar Sevinç Ormancı da böylece Brad Pitt'le iş ortağı oldu

Sevinç Ormancı ile buluşmaya giderken Okan Bayülgen'in öfkeli kalabalığına özenen kadın arkadaşlarım beni 'Brad Pitt yuvaaa-mııı-zııı yaappsııın' sloganlarıyla uğurladı. Gelişmeleri sakinlikle karşılayan Sevinç Ormancı ise Brad Pitt'le çalışma ihtimalinden ziyade dünya mimari trendlerini belirleyen yeni bir iş ortaklığına imza attığı için heyecanlı.

TREND DOĞANIN EVE GİRMESİ

'Graft'ın Brad Pitt'le yaptığı mimari tasarımlarda doğayı mekanın içine alan projeler var. Yalın ve uzaysal çizgiler hakim, aynı zamanda doğayı koruyor.' Bunlar olayın mesleki artıları, peki Sevinç Ormancı hiç mi heyecanlı değil? Ne de olsa o bir Hollywood yıldızı ve süper yakışıklı. 'Heyecanlı bir iş tabii ama Brad Pitt yakışıklılığın ötesinde bir enerjiye sahip. Yüzünde bir gülümseme var ve onu anlıyorsunuz. Onu özel yapan yakışıklılığı değil, bunun da farkında. Misyonunu doğru yansıtıyor.

AKŞAM / GÜLAY ALTAN