BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,89
ALTIN 2.432,50
HABER /  MAGAZİN

Brad Pitt ile Angeline Jolie bombası

Dünya magazin camiası bu iddiayla çalkalanıyor. İki ünlü starın sonunda nikah masasına oturdukları söyleniyor.

Abone ol

angeline-jolie-and-brad-pitt.jpgİngiliz Telegraph gazetesinin haberine göre ünlü aktör Brad Pitt ile Angeline Jolie sonunda nikah masasına oturdu.

Ünlü çiftin 25 Aralık tarihinde nikah kıydıkları söyleniyor. Gazetenin haberine göre düğün Donna Karan’ın Parrot Cay’deki malikanesinde yapıldı.

Brad Pitt ile Angelina Jolie çifti çocuklarıyla birlikte Turks ve Caois adalarında Noel tatili yapıyorlardı.

Pitt’in anne-babası, kardeşleri ve onların çocuklarını da tatilde yanlarında götüren çifte 12 dadının eşlik etmesi geçtiğimiz günlerde medyada olay olmuştu.

Yerel muhabir Jeffrey Slonim, dadıların da nikahta hazır bulunduğunu söyledi.

BRAD PİTT EVLENECEKLERİNİ SÖYLEMİŞTİ

Ünlü aktör Brad Pitt, Killing Me Softly filminin New York’taki galasında gazetecilere yaptığı açıklamada, yakın zamanda evleneceklerini söylemişti.

Pitt, "Az kaldı... Bu konuda içimde güzel bir his var. Çocuklarımın baskısı artıyor. Zamanının geldiğini hissediyorum" demişti.

In Touch dergisi de çiftin alyanslarını aldıklarını duyurarak, “27 Aralık’ta Jolie’nin stilistlerinden biri çiftin yüzüklerini Neil Lane’den satın aldı”  diyerek haber yapmıştı.

SÜREKLİ ERTELEMİŞLERDİ

angelina-jolie-brad-pitt-fotoğraflari.jpg
Ünlü çift Nisan 2012 tarihinde nişanlanmışlardı.

Evlenmeden çocuk sahibi de olan çift, sürekli erteledikleri nikah tarihleriyle magazin camiasını meşgul ediyorlardı.

Jolie ile Pitt'e çocuklarının da evlenmesi için baskı yaptığı söyleniyordu.

ÜÇÜNCÜ EVLİLİĞİNİ YAPTI

Hollywood'un en çok kazanan oyuncuları arasında yer alan Angeline Jolie, Jonny Lee Miller ve Billy Bob Thornton ile evlilikler yapmıştı.

Brad Pitt ile olan ilişkileri ile dünya magazin medyasını peşlerinden sürükleyen çiftin Maddox, Pax ve Zahara olmak üzere üç evlatlık; Shiloh, Knox ve Vivienne olmak üzere üç biyolojik çocuğu var.