BIST 10.255
DOLAR 32,26
EURO 34,71
ALTIN 2.394,69
HABER /  DÜNYA

Böyle intihar girişimi duyulmadı

Erzincan’da ilginç bir intihar girişimi yaşandı. E.M. isimli şahıs ateşle ısıttığı çivileri kafasına saplayarak intihar etmeye kalkıştı. <br...

Abone ol

Erzincan’da ilginç bir intihar girişimi yaşandı. E.M. isimli şahıs ateşle ısıttığı çivileri kafasına saplayarak intihar etmeye kalkıştı.
Edinilen bilgilere göre olay, önceki gün Kızılay Mahallesi’nde meydana geldi. Eşinden ayrı yaşadığı öğrenilen iki çocuk babası E.M., alkolün etkisiyle intihar girişiminde bulundu. E.M., üç adet 2 santimlik kasa çivisini şakağından çakarak intihara kalkıştı. İntihar girişimi öncesi ayrıldığı eşi S.M.’yi arayan E.M., intihar edeceğini belirtip eşinden helallik istedi. Bu durum üzerine E.M.’nin eski eşi S.M., ’155 Polis İmdat’ ve ’112 Acil Servis’i arayarak yardım istedi. Bu durum üzerine polis ve 112 ekipleri E.M.’nin yaşadığı eve geldi. Evde yaralı halde bulunan E.M., Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tomografi çekilmeye götürülürken E.M., deri altına çaktığı bir çiviyi çıkardı. E.M., ikinci çiviyi de müşahede altında doktoru beklerken kendisi çıkardı. Hastanede tedavisi Beyin Cerrahı Yrd. Doç. Dr. Cengiz Gömleksiz tarafından yapılan E.M., psikolojik sorunlarının olması sebebiyle psikiyatri servisine yatırıldı. Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi Yrd. Doç. Dr. Cengiz Gömleksiz, çivilerin şansına kafatasına isabet etmediğini, deri altında kaldığını ve müşahede altında kendisinin çıkarttığını söyledi. E.M.’nin yarasını temizlediklerini belirten Gömleksiz, “Bu tarz bir şeyi ilk defa gördük. İlk geldiğinde üç çivi çakmış. Acile geldiğinde bir tanesini kendisi çıkartmış. Tomografi sonrasında müşahede alındığında diğerlerini de orada çıkartmış. Yarasını kapattık. Sık görülecek bir şey değil” şeklinde konuştu. E.M.’nin daha önce de bileklerini keserek intihara kalkıştığı öğrenildi.
(İHA)