BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Böyle bir ayak gördünüz mü?

Güneş hiç batmadan gölün etrafında 360 derece dolanıyor. Ayakkabı için kendini feda edenler. Hepsi garip olaylarda..

Abone ol

Çin'de yıllar önce geleneksel olarak giyilen minyatür ayakkabılar bu ayakkabıları kim giyiyor sorusunu akıllara getirdi.

86 yaşındaki Zhou Guizhen adlı kadında bu ayakkabıları giyebilmek için 4 parmağının kırılmasına razı olmuş bir yaşlı.Yürümekte zorluklar yaşayan bu küçük ayaklı kadınlar güzellik unsuru kabul edilen ayaklarıyla gurur duyuyor.

Dünyanın diğer tuhaf olayları sonraki sayfalarda

[PAGE]

İnkalılar tarafından tanrıları için kurban edildiğinde henüz 15 yaşındaydı. Beyni, derisi, saçları tam olarak korunmuş olan La Doncella'nın cesedi 1999 yılında bulunduğunda, yanında iki çocuğun cesedi daha vardı. kızın cesedi Arjantin'deki High Mountain Arkeoloji Müzesi'nde bugüne kadar bulunmuş en eski ve en iyi korunmuş cesetlerden biri olarak sergileniyor.

[PAGE] [PAGE]

Dünyada sadece Kabe uzaydan bakılınca beyaz gözüküyormuş. Kabe'nin etrafı siyah bir kumaşla kaplıdır. Kabe'nin duvarları siyah renkli granit taşlardandan oluşur. Kabe'nin üstünde örtü olmadığı için uzaydan yada her nereden bakarsanız bakın açıkta olduğu için görünen üst kısım ahşap ve Kabe'yi oluşturan taşlardır.

Jakarta`da Levi`s`in Kurban Bayramı tebrik ilanı..Resimde ki kumaşın fitillerine odaklanıldığında,namaz kılan hacılar sıralı şekilde oturduğu görülüyor.