BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Bakan Çelik söylentilere kızdı

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, iktidara geldikleri günden itibaren tek amaçlarının hizmet olduğunu belirtti. Çelik, yoksullara yapılan yardımlar konusunda da sert çıktı.

Abone ol

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, iktidara geldikleri günden itibaren tek amaçlarının hizmet olduğunu belirtti.

Seçim çalışmaları için Van'da bulunan Bakan Çelik, Gevaş ilçesi seçim bürosunun önünde vatandaşlara hitap etti.

Bakan Çelik, Gevaş halkının her zaman oyunu AK Parti'den yana kullandığını söyleyerek, desteklerinden dolayı ilçe halkına teşekkür etti.

Ülke genelinde ve ilçede yapılan hizmetlere değinen Çelik, şunları söyledi:

''İktidara geldiğimiz günden itibaren tek amacımız hizmet oldu. Bu anlayış içerisinde eğitimden sağlığa birçok hizmet sunduk. Yine yıllarca yapılmayıp adeta yılan hikayesine dönüşen ilçe hastanesi tamamlanıp vatandaşların hizmetine sunuldu. Bundan birkaç yıl öncesine kadar tek doktorun hizmet verdiği ilçede bugün itibarıyla 17'si doktor 66 sağlık ekibi hizmet veriyor. Burada yapılacak veya bitirileceklerden bahsetmiyoruz. Yapıldı ve bitirildiden bahsediyoruz.''

Milli Eğitim Bakanı Çelik, dar gelirli vatandaşlara dağıtılan paraların AB'den geldiği yönünde dedikodular ortaya atıldığını ancak bunların asılsız olduğunu bildirerek, bu yardımların ülke ekonomisinden karşılandığını kaydetti.

Bakan Çelik, konuşmasının ardından, 29 Mart seçimlerinde Gevaş belediye başkanı ve AK Parti belediye başkan adayı Nazmi Sezer için vatandaşlardan oy istedi.