BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Böyle bir acının tarifi imkansız!

Baba karakola çağrıldı. Ama yolda o ceset torbasını görünce her şeyi anladı. İşte o anda kimse onu tutamadı. Onun yaşadığı acıyı anlayamadı.

Abone ol

Pendik'te ilköğretim okulu öğrencisi 14 yaşındaki Muhammet Taha Demir ile halasının oğlu Sergen Özmen'in bisikletleriyle sahilde yapmak istediği gezinti, feci bir kazayla sonuçlandı.

Güzelyalı Ayazma İlköğretim Okulu 8. Sınıf öğrencisi Muhammet Taha Demir, okul çıkışında eve geldikten havanın da güzel olmasını fırsat bilerek halasının oğlu Sergen Özmen ile birlikte bisikletlerine binerek Pendik sahiline gitmek istedi. Saat 15.00 sıralarında sahil yoluna gelen çocuklar, deniz kenarındaki bisiklet yoluna geçmek için trafik ışıklarına yöneldi.

Pendik-Yalova İDO seferlerinin yapıldığı noktadaki trafik ışıklarına gelen iki kuzen, yeşilden kırmızıya henüz dönen ışıklara aldırmayarak karşıya geçmek için yola çıktı. Üç şeritli yolun sağ ve orta şeridinde bekleyen araçlar da yeşil ışığın yanmasıyla hareket etmeye başladı. Ancak bu sırada uzaktan ışıklara yaklaşmakta olan ve ışığın yeşile dönmesini fırsat bilerek boş olan sağ şeritten hızını kesmeden süratli bir şekilde seyreden 24 yaşındaki Emre Topçeker kullandığı 34 TM 3456 plakalı otomobil, çocukları fark edemedi.

Sergen Özmen son anda yoldan geçmeyi başarırken, Topçeker'in kullandığı otomobil hızla Muhammet Taha Demir'e çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce havaya fırlayan Demir, başına aldığı büyük darbeyle yere düştü. Kazayı gören vatandaşların ihbarıyla hemen olay yerine sağlık ekibi geldi. Sağlık ekiplerinin Muhammet Taha'yı hayata döndürmek için uzun süre uğraşmasına rağmen çocuk kurtarılamadı.

Kazadan yara almadan kurtulan Sergen Özmen'in durumu babasına bildirmesinin ardından olay yerine gelen baba Serdar Özmen, telefonla Muhammet Taha Demir'in babasını arayarak çocukların kaza yaptığını ve karakola gelmesini söyledi.

Bunun üzerine Tuzla'da çalıştığı iş yerinden karakola gitmek üzere yola çıkan baba Demir, karakola sadece 500 metre uzaklıkta meydana gelen kaza yerinden geçtiği sırada önce oğlunun parçalanan bisikletini ardından da yol ortasındaki ceset torbasını gördü.

Oğlunun öldüğünü anlayan baba Demir, polislerin engellemelerine rağmen oğlunun cesedinin yanına kadar geldi. 5-6 polisin koluna girerek sakinleştirmeye çalıştığı acılı baba, ceset torbasını açarak oğlunun cenazesini uzun süre öpüp kokladı. Baba Demir'in feryadı, yürekleri dağladı. Görevlilerce cesedin yanından güçlükle uzaklaştırılan acılı baba, uzun uğraşlara rağmen sakinleştirilemedi. Oğlunun ölüm haberini alarak karakola gelen anne de karakolun girişindeki merdivenlere oturarak uzun süre ağladı.

Kaza anını gören vatandaşlar, Topçeker'in kullandığı otomobilin süratli bir şekilde seyrettiği sırada Demir'e çarptığını, otomobilin ancak birkaç yüz metre sonra durabildiğini söyledi.

BABANIN ACISI YÜREKLERİ DAĞLADI! 

[PAGE] [PAGE] [PAGE]