BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Babanın kızına akılalmaz sapıklığı

Tüyler ürperten sapıklık haberi bu kez Arjantin'den geldi. Sapık baba, özkızına acımasızca 27 yıl boyunca tecavüz etti

Abone ol

Bir sapık baba dehşeti daha... Avusturya'da ortaya çıkarılan ve kamuoyunu ayağa kaldıran sapık baba dehşetinin bir örneği de Arjantin'de gün yüzüne çıktı.

AYNI OLAY AVUSTURYA'DA DA YAŞANMIŞTI

Avusturya'da yaşanan olayda Josef Fritzl isimli şahıs, öz kızını evinin bodrum katındaki gizli bir bölmede 24 yıl boyunca hapsetmiş ve defalarca tecavüz etmişti. Kızından 7 çocuk sahibi olan sapık babanın, ilk evliliğinden 8, şuan ki eşinden ise 6 çocuğu bulunduğu ortaya çıkmıştı. Toplam 21 çocuğu bulunan Fritzl'in diğer çocuklarına da cinsel saldırıda bulunup bulunmadığı halen araştırılıyor.

DNA TESTLERİ ELE VERDİ

Sapık babanın 27 yıl boyunca acımasızca öz kızına tecavüz ettiği belirlendi.
Arjantin'in Mendoza bölgesinde yaşanan tüyler ürperten olayda, sapık baba kendi öz kızından 7 çocuk sahibi oldu. Olayın ortaya çıkmasının ardından yapılan DNA testleri de yaşanan bu dehşetin doğruluğunu ispatladı.

TECAVÜZE KIZI 8 YAŞINDAYKEN BAŞLAMIŞ

Şu an 35 yaşında olan kızına daha 8 yaşındayken tecavüz etmeye başlayan sapık ruhlu adamın, 2 ile 19 yaşları arasında 7 çocuğun babası olduğu tespit edildi. Arjantin basınında "Mendoza'nın Canavarı" olarak isimlendirilen adam 3 haftadır demir parmaklıkların ardında tutulurken, sayısını kendisinin de bilmediği sayıda babasının tecavüze uğrayan kadının ilk olarak 15 yaşında hamile kaldığı öğrenildi.