BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Böyle babanın Allah belasını versin!

İddiaya göre küçük kız darp ve işkenceyle öldürüldü. İşte haberin kan donduran detayları

Abone ol

Gaziantep'te doğduktan sonra annesi ve babası ayrılınca halası ve eniştesinin nüfusa kaydedilip büyütülen 13 yaşındaki Zekiye Dursun, iddiaya göre yanında yaşadığı öz babası Şeref Erzurumlu tarafından dövülüp kül tablasıyla başına vurularak işkence edildi.

Kaçan babanın arkadaşları tarafından ’Boş arazide bulduk’ denilerek hastaneye götürülen küçük kız ölürken, olayla ilgili ise 6 kişi gözaltına alındı.

KÜLTABLASIYLA İŞKENCE YAPTI

Ulaş Mahallesi 90 Nolu Cadde’deki bir evde meydana gelen olayda, doğduktan sonra babası cezaevine girince, annesi tarafından terk edilen ve halası Adile ile eşi Bilal Dursun tarafından kendi nüfuslarına geçirilip büyütülen Zekiye Dursun, cezaevinden çıktıktan sonra başka bir 3.20120628132216.jpgkadınla yaşamaya başlayan öz babası Şeref Erzurumlu’nun evine gitti.

CAM PARÇALARIYLA VÜCUDUNU ÇİZDİ

İddiaya göre bugün sabah saatlerinde Şeref Erzurumlu belirlenemeyen bir nedenle kızı Zekiye Dursun’u dövdükten sonra kül tablası ile başına vurdu. Öfkeli baba, kırılan kül tablasının cam parçalarıyla da küçük kızın vücudunu çizerek işkence yaptı.

Erzurumlu, kızı fenalaşınca 4 arkadaşından yardım istedi. Hakan M., Ali B., Kerem Ş. ile Halil İbrahim G. tarafından "Boş bir arazide bu halde bulduk" denilerek otomobille özel bir hastaneye götürülen Zekiye Dursun’un öldüğü anlaşıldı.

6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olayın polise bildirilmesi üzerine çalışma başlatan Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, kızı hastaneye getiren 4 kişi ile adları açıklanmayan 2 kişiyi gözaltına aldı.1.20120628131539.jpg

Gözaltına alınan zanlıların ilk ifadelerinde Zekiye Dursun’u Kızılhisar mevkiindeki Onkoloji Hastanesi yakınlarında boşluk bir arazide bulduklarını ve hastaneye getirdiklerini söyledikleri, ancak soruşturma derinleştirilince zanlıların genç kızı önce evlerinin kapısının önünde, sonra merdivenlerde ve en sonunda da evin içinde durumu ağır olarak bulduklarını itiraf ettikleri öğrenildi.

KAYIPLARA KARIŞTI

Bu arada Şeref Erzurumlu’nun olayın ardından kayıplara karıştığı belirtildi.

Polis, cinayet, fuhuş yaptırmak ve adam yaralamaktan bir çok sabıka kaydı bulunan geçtiğimiz yıl da Gaziantep’te bir kadının sokakta öldürülmesi olayında gözaltına alındığı ancak daha sonra serbest bırakıldığı öğrenilen Erzurumlu’nun yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Kız çocuğunun cesedi ise kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu Otopsi Merkezi’ne götürüldü.


BÖYLE CİNAYET GÖRÜLMEDİ... KULAK DELİĞİNE
NOT BIRAKTILAR...
[PAGE]
KULAK DELİĞİNE NOT BIRAKTILAR

Van’ın Özalp ilçesinde kafasına tek kurşun sıkılarak öldürülen 7 çocuk babası şahsın kesilen kulak deliğine bir not kağıdı iliştirildi.

Sabah saat 07.00 sıralarına köyünden ilçe merkezindeki iş yerine gitmekte olan bir vatandaş, Gürpınar ilçesinin Elaçmaz köyü ile Özalp’ın Bağrıaçık köyü arasındaki yolun 3. kilometresinde bir erkek cesedi görünce jandarmayı aradı.

KAFASINA TEK KURŞUN SIKILDI

İhbar üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri, yaptıkları incelemede şahsın sağ kulağının kesilerek 10 metre ileriye atıldığını ve kafasına tek kurşun sıkılarak öldürüldüğünü belirledi. Jandarma, ayrıca kesilen kulak deliğine yerleştirilmiş bir not kağıdı buldu.

KESİK KULAĞA BIRAKILAN NOT

Üzerinden herhangi bir kimlik çıkmayan şahsın kulağına yerleştirilen notta ne yazıldığı öğrenilemezken, cenazeyi alması için olay yerine Özalp Belediyesi’nden cenaze aracı çağrıldı. Cenaze aracının gelmesinin ardından şoför Muharrem Şahin, yerde yatan kişiyi görünce tanıdığını belirterek, yakından bakmak istedi.

screen-shot-2012-06-28-at-2.07.44-pm.png

AMBULANS ŞOFÖRÜ ŞOK OLDU

Cenazeyi almak için gelen şoför Şahin, yakından baktığı ölen kişinin teyzesinin oğlu olduğunu görünce kısa süreli şok geçirdi. Öldürülen şahsın Saray ilçesinin Baltepe köyünde oturan Ali İhsan Zengin (50) olduğu belirlendi. 7 çocuk babası Zengin’in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Özalp Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Bu arada olayı duyarak bölgeye gelen Zengin’in akrabaları, cenaze aracını durdurarak cenazeye baktılar. Cenazeyi görünce sinir krizi geçiren Zengin’in oğulları, kameralara bağırarak, “Bizim düşmanımız çoktu. Bizi çekemeyenler vardı. Bizi tehdit ediyorlardı. Babama diyorlardı ‘Sen karakola gidiyorsun ihbarcısın.’ Babamızı hainlikle öldürdüler” diye feryat ettiler.Cenaze, Özalp Devlet Hastanesi’nde yapılan ön otopsinin ardından genel otopsi için Van’a gönderildi.

FUHUŞ İÇİN KADINLAR BAKIN NEREDE SAKLANMIŞ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Yabancı uyruklu kadınlar, dolabının içinden girilen tünelle ulaşılan gizli bölmede saklanırken yakalandı.

Iğdır merkeze bağlı Melekli Beldesi'ndeki bir gazinoda fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine polisin düzenlediği operasyonda yabancı uyruklu 12 kadın ile onları erkeklere pazarladığı iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı. Yabancı uyruklu kadınlar, gazinonun mutfağındaki dolabının içinden girilen tünelle ulaşılan gizli bölmede saklanırken yakalandı.

Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı üzerine, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize suçlarla mücadele şubesi ekipleri, fuhuş amaçlı insan ticareti yapanları yakalamak için bir operasyon düzenledi.

KÖY MİNÜBÜSÜNÜ GENELEVE ÇEVİRDİLER

Melekli Beldesi'nde, tanınmamak için bir fırına ait ekmek kamyonetine binerek operasyona giden polis, bir köy minibüsünde fuhuş yapıldığını tespit etti. Ardından polisler, bu kez 34 plakalı lüks otomobillerle bir gazinoya baskına gitti. Melekli'deki gazinonun mutfağına giren polisler, dolabın kapağının açılmasıyla girilen tünelle ulaşılan gizli bölmede saklanan yabancı uyrukları kadınları yakaladı.

Polis, yabancı uyruklu 12 kadın ile insan ticareti yapan 2 kişiyi gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadelerinin ardından Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Kazakistan, Kırgızıstan, Gürcistan ve Azerbaycan uyruklu kadınlar, fuhuşa yapmaya zorlandıklarını ileri sürdü. Yabancı uyruklu kadınlar sınır dışı edilirken, 2 kişinin sorgusu sürüyor.


İKİ ÇOCUĞA SALDIRAN YILANI ELLERİYLE YAKALAYINCA..
AYRINTILAR SONRAKİ SAYFADA

[PAGE]

Adana'da simitçi 38 yaşındaki Muzaffer Erkan, bir parkta ağaçların altında oynayan 2 çocuğa saldıran yaklaşık 3 metre uzunluğundaki yılanı elleriyle yakalayıp, sazlıklara attı. Bu sırada sağ elinin orta parmağı yılan tarafından sokulan Muzaffer Erkan hastanelik oldu.

Olay, önceki gün merkez Yüreğir İlçesi'nin Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki Ege Bağatur Bulvarı üzerinde bulunan dinlenme parkında meydana geldi. Bulvar üzerinde simit satan Muzaffer Ertan, yakında bulunan parktaki vatandaşların panik halinde bağrışıp, sağa sola kaçıştığını gördü.Durumu merak eden Ertan, parka geldiğinde yaklaşık 3 metre boyundaki bir yılanın vatandaşlara saldırmaya çalıştığını gördü. Kalabalığın arasında kendine yol bulmaya çalışan yılan, sakız ağacına tırmanıp saklanmak istedi. 

ÇIPLAK ELLE YILANI TUTUNCA

Vatandaşlar da ellerine geçirdikleri sopa ve taşlarla yılanı öldürmek amacıyla, ağaca doğru hamle yaptı. Bu sırada dalların arasından yere düşen yılan yakındaki 2 çocuğa yöneldi. Yılanı vatandaşlardan, çocukları da yılandan korumak isteyen Muzaffer Ertan, hayvanı yakaladı.Muzaffer Ertan'ın çıplak elle tuttuğu yılan, bileğine dolandı, sağ elinin orta parmağını ısırdı. Sıkı sık tuttuğu yılanı sazlıkların arasına bırakan Muzaffer Ertan, fenalaşınca çağrılan ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servisine götürüldü. Ertan, yılanın zehiri vücuduna tam olarak yayılmadan tedavi altına alındı. Acil Servis'in Yoğun Gözlem Bölümü'ne yatırılan Muzaffer Ertan 12 saat gözlem altında tutuldu. Hayati tehlikeyi atlatan Muzaffer Ertan taburcu edildi.

GÜNÜN KAHRAMANI İLAN EDİLDİ

Bir gün sonra yeniden parkın yanında simit tezgahını açıp satış yapmaya başlayan Muzaffer Ertan, olaya tanık olan vatandaşlar tarafından 'günün kahramanı' ilan edildi. Aynı cesareti yine gösterebileceğini ifade eden 2 çocuk babası Muzaffer Ertan, Ben hayatımı simit satarak kazanıyorum. Parkta yaşanan paniği görünce, çocuklarım gözlerimin önüne geldi. Hiç düşünmeden müdahale ettim. Hem insanları yılanın hışmından, hem de sonuçta o da canlı, yılanı insanlardan kurtarmak istedim. Elimi attım, önce pantolonuma saldırdı. Dişlerini geçiremedi. Boynundan yakalamak istedim, parmağıma yapıştı. Dişlerini etimde hissettim ama boynundan yakalayıp çektim. Koluma dolandı, hemen alıp bir kaç metre ilerideki sazlıkların arasına attım. Sonra gözüm karardı, arkadaşlar otomobille hastaneye götürmüşler. Gözümü açtığımda sedyede yatıyordum dedi.

CİNLER İSTEDİ DİYE ARKADAŞINA MAKAS SAPLADI
SONRAKİ SAYFADA

[PAGE]

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde bir tekstil fabrikasında çalışan 31 yaşındaki Serdar Oruç, mesai arkadaşı 37 yaşındaki Mehtap Arar'ı göğsüne makas saplayarak yaraladı.

Arar hastaneye kaldırılırken, polis tarafından gözaltına alınan Oruç, cinlerden talimat geldiği için bıçakladığını söyledi.

Olay, bugün sabah saat 10.00 sıralarında Tekirdağ yolu üzerindeki bir tekstil fabrikasında meydana geldi. İplik bölümünde çalışan Serdar Oruç, yanına gittiği iş arkadaşı Mehtap Arar'ın göğsüne aniden elindeki makası sapladı. Çalışan diğer işçiler olay üzerine şaşkına dönerken, Oruç bir sandalyenin üzerine oturdu. Yaralanan Mehtap  Arar, çağrılan ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Fabrikadan ayrılmayan Serdar Oruç ise gelen polisler tarafından gözaltına alındı.

CİNLERİM GİT VUR DEDİ

Polise verdiği ifadesinde Oruç, "Cinlerim geldi, 'git vur' dedi. Bende gittim vurdum" diye konuştu. Arar'ın sağlık durumunu iyi olduğu belirtilirken, soruşturma sürüyor.