BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Böyle araba dostlar başına!

Arabasını altın alaşımlı folyo gibi kaplattıran şahıs, arabasını satışa çıkardı. İşte başka bir yerde göremeyeceğiniz o 'muhteşem' araba

Abone ol

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bir vatandaş 2012 model otomobilini Türkiye’de ilk kez uygulanan özel bir sistemle altın alaşımlı folyo ile kaplattırarak internete satış ilanı verdi.

Yollarda altın rengi parlaklığında gezen otomobil görenlerin büyük beğenisini kazanıyor.

Adapazarı ilçesinde reklamcılık işi ile uğraşan Hüseyin ve Hasan Kara kardeşler yaklaşık 7 bin Euro’ya mal olan bir sistemle son model otomobillerini altın alaşımlı folyo ile kaplatarak internete satış ilanı verdi.

aw000622_04.jpg

TÜRKİYE'DE İLK KEZ UYGULANDI

Kendilerine ait olan son model 1.6 motor otomobili Türkiye’de ilk kez uygulanan bir sistemle kaplayan reklamcı kardeşler; kaplama malzemesi olarak içinde altın alaşımı bulunan bir folyo tercih ettiler.

aw000622_05.jpg

Yaklaşık 10 günlük bir çalışmanın ardından ortaya çıkan altın kaplama otomobil görenlerin büyük beğenisini toplarken, sahipleri de otomobili internet üzerinden satışa çıkardı.

10 GÜNLÜK BİR ÇALIŞMA

Otomobillerini altın alaşım ile kaplattıran kardeşlerden Hüseyin Kara, bu sistemin yurt dışında yapıldığını ancak Türkiye’de olmadığını fark ettikten sonra otomobillerini altın alaşım ile kaplattırmaya karar verdiklerini söyledi.

aw000622_03.jpg

Yaklaşık 10 günlük bir çalışmanın ardından ortaya çıkan otomobili internet üzerinden 80 bin TL’ye satışa çıkardıklarını söyleyen Kara, istenen her türlü araca bu sistemi uygulayabileceklerini ifade etti.

Diğer kardeş Hasan Kara ise insanların otomobillerine büyük merakla baktıklarını belirterek, “İnsanlar yanımıza gelerek bunu altın suyuna mı bandırdılar diye soruyor. Trafikte yanımıza yaklaşan son model lüks araçlar bile uzun süre otomobilimize bakıyorlar. Otomobilleri ile dikkat çekmek isteyenler için gerçektende çok güzel bir uygulama” diye konuştu.

aw000622_02.jpg

Otomobillerine altın alaşımlı folyo kaplattırarak trafikte dikkat çekmek isteyenlerin ise keseyi biraz açması gerekiyor. Otomobilin ebadına göre değişen fiyatlar 5-10 bin Euro arasında değişiyor.