BIST 8.981
DOLAR 32,33
EURO 35,03
ALTIN 2.292,95
HABER /  GÜNCEL

Boydak'tan flaş cemaat açıklaması!

Cemaatte yakın olduğu iddia edilen Boydak Grubu adına açıklama yapan Mustafa Boydak, TUSKON'a yapılan operasyonların ardından federasyonla olan bağlarını kestiklerini ve devlete bağlı olduklarını duyurdu.

Abone ol

Boydak Holding Başkan Vekilli ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, cemaate bağlı iş adamları örgütlenmesi Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu'na (TUSKON) yapılan operasyonların ardından bir açıklama yaparak, gruba bağlı iş adamlarının birlikle olan ilişkilerini kestiğini duyurdu.

Boydak, Twitter hesabından yaptığı açıklamada bundan böyle herhangi bir cemaat ve camia ile anılmak istemediklerini belirterek, "Çeşitli STK'larda şirketlerimiz adına görev alan arkadaşlarımız ilgili kurumlardaki konumlarını gözden geçirmiş olup eksiklerini tamamladılar. Kamuoyunda soru işareti oluşan STK'lardan arkadaşlarımız teşekkür ederek şirketlerimizin üyeliklerini sonlandırmak yoluna gitmişlerdir.

Daha önce de ifade ettiğimiz gibi devlet mekanizması dışında herhangi bir farklı yapılanma içinde görünmeyi kabul etmemiz mümkün değildir. Bundan böyle hiçbir tüzel veya gerçek kişiler ismimizi herhangi bir camia cemaat v.s ile anmamalıdır. Kurumsal ilkelerimize saygı bekliyoruz" dedi.

Açıklamasında "devletimizin ve hükümetlerin destekleriyle bugünlere geldik" diyen Boydak, "Boydak Holding ve bağlı şirketlerin tamamı devletimizin kurum ve kuruluşlarına saygıyla bağlıdır. Tüm mensuplarımız ve yöneticilerimiz grubumuzun kurumsal duruşuna saygı duymakta, vargücü ile başarıya endeksli herkes çalışmaya devam ediyor. Bundan sonra da aynı tempoda azim ve kararlılık ile yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Sözlerini "Ekonomik konularda elbette söyleyeceklerimiz gördüğümüz eksiklikleri ifadelerimiz hükümetimizden özel sektör olarak taleplerimiz olacaktır" tamamlayan Boydak, Twitter'dan Boydak ile ilgili açıklamayar yapmaya devam edeceğini bildirdi.