BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.509,29
HABER /  MEDYA

Boxun Yıldızları Fulya Keskin kimdir nereli fotoğrafları fena

Boxun Yıldızları bu akşam Tv 8'de başlıyor. Boxun Yıldızları yarışmasında dikkat çeken isimlerden biri de Fulya Keskin. Daha önce Survivor yarışmasına katılan Fulya Keskin kimdir nereli? Fulya Keskin evli mi sevgilisi var mı?

Abone ol

Fulya Keskin yeniden Tv8 ekranlarına bir yarışma programıyla dönüyor. Bu akşam başlayacak olan Boxun Yıldızları programında dövüşecek olan Fulya Keskin'in özel hayatı ve biyografisi haberimizde.

Fulya Keskin, 1984'te İzmir'de doğdu. Eğitim hayatınaİzmir'de başlayan Fulya Keskin, eğitimi süresinde hentbol, atletizm, badminton ve taekwando gibi sporlarla ilgilendi. Sporcu kimliğinin yanı sıra modellik üzerine çalışmalarını da sürdüren Fulya Keskin, katıldığı Best Model yarışmasında çeşitli dereceler aldı. Modelliğin yanı sıra step ve aerobik eğitimi de veren Fulya Keskin, Survivor’ın 2015 sezonu yarışmacılarından biriydi.

Fulya Keskin yaptığı spor ile bilinen isimlerden biri. Her zaman yaptığı paylaşımlarla ön plana çıkan Fulya Keskin fotoğraflarıyla da adından sıkça söz ettiriyor.

Sahra ve Berna yeniden kapışacak Boxun Yıldızları kadrosuna bakın