BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Boş bankamatikler vatandaşı bezdirdi

Bingöl'de bayram öncesinde bankamatiklerde büyük sıkıntılar yaşandığını belirten vatandaşlar bir an sıkıntılarının giderilmesini istedi.

Abone ol

Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası Bingöl ve Genç ilçesinde bulunan şubelerine ait bankamatiklerde hafta sonu para olmadığını belirten vatandaşlar, bayram öncesi bu durumdan dolayı büyük sıkıntı yaşadıklarını söyledi.

Genç ilçesinde bankamatikte para bulamadığı için ihtiyaçlarını gidermek üzere Bingöl'e gelen Bahri Aran, T.C. Ziraat Bankası'na ait bütün bankamatikleri dolaştığını ancak hiç birinden para alamadığını söyledi.

Aran, “Bayram öncesinde ihtiyaçlarımızı karşılamak için Ziraat Bankası ATM'lerine gittim. İlk önce Genç ilçesinde gittim ama para olmadığı için çekemedim. İhtiyaçlarımızı karşılamak için Bingöl'e gelmek zorunda kaldım. Ama burada da tüm bankamatikleri teker teker dolaştım. Buna rağmen hiçbir ATM'den para çekemedim. Benim gibi bir çok insan mağdur oldu. Hafta sonu para çekemediğimiz için mağdur olduk. Hafta sonu olduğu için müracaat edebileceğimiz bir yer de yok. Özellikle bayram öncesinde böyle bir sorun yaşamak bizim için büyük sıkıntı oldu. Bu sorunun çözüme kavuşturulmasını bekliyoruz” dedi.