BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Zonguldaklı işadamlarından vefa örneği

Zonguldak Ereğlili İşadamları düzenledikleri iftar yemeğinde yaşamını yitiren işadamlarının ailelerine vefa ödülü verdiler.

Abone ol

Zonguldak Ereğlili iş adamları iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemek sonrasında Ereğli'ye katkı sağlayan başarılı iş adamları ile hayatlarını kaybeden ve Ereğli için önem arz eden iş adamları adına yakınlarına vefa ödülleri verildi.

Ereğli İş Adamları Derneği (ERİD) tarafından üyelerine iftar yemeği düzenledi. Düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Cumhuriyet Başsavcısı Zülkarneyn Kısık, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş, TSO Başkanı Mehmet Genç, daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. 

Etkinlikte TUSKON ve üye kuruluşlar ile ilgili hazırlanan slayt gösterisi sunuldu. Gecenin sonunda Ereğli'ye maddi ve manevi katkılarda bulunan iş adamlarına plaketleri verildi.

Ereğli'de yaşayan ve ebediyete intikal eden iş adamları için dev VEFA ödüllerini hazırlayan ERİD yönetim Kurulu üyeleri, bu ödülleri hayatını kaybeden iş adamlarının yakınlarına verdi.