BIST 10.153
DOLAR 32,26
EURO 35,07
ALTIN 2.459,57
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Borç öderken vuruldu

Adana'da yaşlı bir adam, borcunu ödemek için gittiği markette kavga eden iki grubun silahıından çıkan kurşunlarla ağır yaralandı

Abone ol

Adana'da bir yaşlı adam, borcunu ödemek için gittiği markette, sokakta kavga eden 2 grubun silahından çıkan kurşunlarla ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Abdulvahap Bingöl (71), borcunu ödemek için Denizli Mahallesi Defne Caddesi üzerindeki Vitamin 2 adlı markete geldi. Bu sırada 4 kişi, tartıştıkları İsmail A. isimli şahsı sokak ortasında döverek kovalamaya başladı. İsmail A., yaralı halde kaçarak markete sığındı. Hızlarını alamayan öfkeli grup, marketin önündeki mutfak tüpleriyle İsmail A.'ya saldırdı. Saldırganlardan biri, silahını çekerek içinde İsmail A. ile birlikte iş yeri sahibi Engin I., 2 işçi ve bir müşterinin de bulunduğu markete rastgele ateş açtı. Borcunu ödemek için markette bulunan Abdulvahap Bingöl, saldırganın açtığı ateşle ağır yaralandı. Saldırganlar daha sonra hızla olay yerinden kaçtılar. Vücuduna 2 kurşun isabet eden Bingöl, olay yerine çağırılan ambulansla Numune Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Ayrıca, saldırgan grubun darp ettiği İsmail A da gözaltına alındı.

Marketin et reyonunda çalışan Ertan C., olayda yaralanan Abdulvahap Bingöl'ün sadece borcunu ödemek için markette bulunduğunu belirterek şunları söyledi: "Sokakta kalabalık bir grup, bir kişiyi dövüyordu. Dayak yiyen şahıs kurtulmak için markete sığındı. Bunun üzerine şahıslar, ellerine geçirdikleri eşyalarla markete saldırdılar. Grubun içinden bir kişi de silahla rastgele ateş açtı. Yaşlı adam yanımızdaydı, vurulduğunu söyleyip ambulans istedi. Daha sonra yere yığıldı. Bizler de canımızı zor kurtardık."

Görgü tanıkları, ifadelerine başvurulmak üzere Denizli Polis Merkezi'ne götürülürken, zanlıların yakalanması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.