BIST 10.159
DOLAR 32,14
EURO 35,09
ALTIN 2.469,09
HABER /  MAGAZİN

Michael Jackson'un ölüm görüntüleri!

Ölümü bir türlü kabul edilemedi. Ama hayranları bu görüntüleri hiç kabul etmediler, canlandırma olsa bile...

Abone ol

VH1 televizyonu tarafından 30 dakikalık bir programda yayınlanan görüntülerde, Michael Jackson'ın ölümünden sorumlu olduğu iddia edilen Dr Conrad Murray'i oynayan bir aktör, Jackson'ın benzeri olan aktörü hayata döndürmeye çalışıyor.

Görüntülerde Jackson'ın yatağından hastaneye kaldırılması canlandırılıyor. En şoke edici ise Jackson'ı otopsi için morgda çıplak halde yatarken ve daha sonra yavaşça morg çekmecesine konulurken gösteren görüntüler oldu.



Geçen yıl 25 Haziran'da yaşanan trajik olayda yer alan Los Angeles İtfaiyesinde çalışanlarla yapılan röportajlara da yer verilen programda, aktörlerin yanı sıra gazetecilerin, magazin ve internet sitesi editörlerinin Jackson'ın ölümünün nasıl gerçekleştiğine dair derlemeleri kullanıldı.

Jackson'ın bilincini yitirmiş halde gösterildiği canlandırma görüntülerine yer verilirken, bu görüntülere fonda geçenlerde yayınlanan gerçek 911 kayıtları eşlik etti.

Görüntüler Jackson hayranlarının tepkisini çekti. Jackson 50 yaşında geçen yıl 25 Haziran'da kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.