BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Boran ağa tokatladı mı?

Sıla" dizisinin Boran Ağa'sı Mehmet Akif Alakurt polis tarafından aranıyor. Neden mi?

Abone ol

"Sıla" dizisinin Boran Ağa'sı Mehmet Akif Alakurt, tartıştığı dizinin kostüm şefi Özlem Çakır'a saldırdığı gerekçesiyle polis tarafından aranıyor. Çakır, saldırı olayının ardından, Yenibosna 75. Yıl Polis Karakolu'na, Alakurt hakkında şikayette bulundu.

İddiaya göre 3 Şubat Pazar günü Basın Ekspres yolu üzerinde gerçekleştirilen çekimler sırasında Özlem Çakır ile Mehmet Akif Alakurt arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Çakır, Alakurt'un kendisini tokatladığını iddia ederek şikáyetçi oldu. Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sağlık muayesine getirilen Özlem Çakır'ın vücudunda darp izlerine rastlandı.

Polis Alakurt'un ifade vermediğini, Sıla dizisinin yapımcı şirketi Most Production şirketine adresinin sorulması için Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yazı gönderildiğini belirtti.

Telefonla ulaştığımız Çakır, darp olayının ilk kez başına gelmediğini, Alakurt'un daha önce de kendisine ve bir arkadaşına saldırdığını belirterek şunları söyledi: "Çok konuşmak istemiyorum. Kendisinden şikayetçi oldum. Bu durumu sadece ben yaşamadım. Ekipten bir arkadaşımıza da bir kere saldırmıştı. Bana da bu ikinci saldırışı. İlk saldırıda dört beş kişi tutmuştu. Bu sefer darp olayı gerçekleşti. Zaten kendisi agresif bir tip."