BIST 10.291
DOLAR 32,25
EURO 34,79
ALTIN 2.413,54
HABER /  GÜNCEL

Bomba sanılan çantadan bakın neler çıktı!

Başkentte bomba sanılan paketi polisin önlemine rağmen vatandaş önemsemedi. Polisin fünyeyle patlattığı paketten ise çevreye bira şişeleri saçıldı

Abone ol

Başkentte akşam saatlerinde bir üstgeçit altına bırakılan şüpheli çanta vatandaşların duyarsızlığını bir kez daha gözler önüne serdi. Polisin önlem almaya çalıştığı çantanın etrafından hiçbir şey yokmuş gibi geçen vatandaşlar bu kadar da olmaz dedirtti. Fünyeyle patlatılan çantadan boş bira şişelerinin çıkması ise olası büyük bir faciayı önlemiş oldu.

Başkent Ankara akşam saatlerinde şüpheli paket paniği yaşadı. Eskişehir Yolu üzerindeki bir üst geçidin ayağına bırakılan şüpheli bir çanta polis ekiplerini harekete geçirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler çevrede güvenlik önlemi aldı. Olay yerine vakit kaybedilmeden bomba imha ekibi istendi. Üst geçit yayaların geçişine kapatıldı. Bölgede güvenlik önlemi alan emniyet güçlerinin, olay yerine yaklaşan araç ve vatandaşları bölgeden uzaklaştırmaya çalıştığı görüldü.

HİÇ BİR ŞEY YOKMUŞ GİBİ ÇANTANIN YANINDAN GEÇTİLER

Bu sırada bazı vatandaşların üst geçidin altına bırakılan çantaya aldırış etmeden, şüpheli paketin yanından geçtikleri görüldü. Hiçbir şey yokmuş gibi davranan bazı kişilerin ise paketin yanı başında otobüs beklemeleri dikkat çekti. Bölgedeki güvenlik şeridini fark edemeyen bir sürücü de son anda aracını durdurmayı başardı. Sürücüler polisin uyarılarıyla birlikte farklı bir güzergah kullanmak zorunda kaldı.

ÇANTADAN BOŞ BİRA ŞİŞELERİ ÇIKTI

Olay yerine gelen bomba uzmanı ekipler hazırlıklarını yaparak pakete yaklaştı. Kontrollü patlama öncesi vatandaşlar son kez uyarılırken Eskişehir Yolu, Eskişehir istikametine trafiğe kapatıldı. Fünyeyle patlatılan çantadan boş bira şişeleri çıktı. Olay sonrasında akılda kalanlar ise vatandaşların duyarsızlığı oldu.