BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.509,40
HABER /  GÜNCEL

Bomba atıldı zannettik!

Kadıköy'de zincirleme kaza meydana geldi. 3 aylık bebek hurdaya dönen aracın içinden şans eseri kurtuldu.

Abone ol

Kaza Kadıköy Ressam Salih Ermez caddesi'nde meydana gelen kazada hurdaya dönen takside bulunan 3 aylık bebek şans eseri kazayı yara almadan atlattı. 

Edinilen bilgiye göre Göztepe istikametine ilerleyen 34 EMT 51 plakalı otomobil sürücüsü Nihat G. aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil önünde seyreden Metin Kayı’nın kullandığı 34 TDM 59 plakalı taksiye çarptı. Taksi de çarpmanın etkisiyle önünde seyreden Özlem Yıldırım’ın kullandığı 34 GB 7206 plakalı otomobile çarptıktan sonra yan dönüp karşı şeride geçti. Özlem Yıldırım da çarpmanın etkisiyle önünde ilerleyen Çengelköy –Kadıköy seferini yapan İETT otobüsüne çarptı. Kazaya neden olan sürücü de park halindeki bir cipe çarparak durabildi. Caddeyi savaş alanına çeviren kazayı gören vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

TAKSİDE BEBEK VARDI

Kazaya karışan takside müşteri olarak bulunan anne, baba ve 3 aylık bebek büyük hasar gören otomobilden kendi imkanlarıyla çıktı. Bebekleri için hastaneden randevu aldıkları öğrenilen aile başka bir taksiye binerek hastaneye gitti. Taksi sürücüsü Kayı, "Müşterim vardı. Bebeği hastaneye götürüyorduk. Şu mavi araba arkadan vurunca, karşı şeride nasıl geçtim, bilmiyorum. Bebeği hemen hastaneye götürdüler“ dedi.

BOMBA ATILDI ZANNETTİK

4 otomobil ve bir otobüsün karıştığı zincirleme kazada otobüste bulunan yolcular büyük korku ve panik yaşadı.Çapmanın etkisiyle ayakta bulunan 2 yolcu hafif şekilde yaralandı. Şoför kapıları açarak diğer yolcuların inmesini sağladı. Otobüste bulunan yolculardan biri, "Bomba atıldı zannettik, korktuk. Otobüs kalabalıktı. Kapıları açınca dışarı çıktık" diye konuştu.

CADDE TRAFİĞE KAPATILDI

Kaza nedeniyle yaralana iki kişi olay yerine gelen ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı.Cadde kazaya karışan araçlar nedeniyle yaklaşık 45 dakika araç trafiğine kapatıldı. Kazaya neden olduğu öne sürülen sürücü polis ekipleri tarafından polis merkezine götürüldü.Yapılan incelemenin ardından kaza yapan araçlar çekiciyle kaldırılarak cadde trafiğe açıldı.

Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.