BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Boluspor Ferhat Kiraz'ı kaptı

Bank Asya 1.Lig takımlarından Boluspor, geçen yıl Hacettepe'de forma giyen sol kanat oyuncusu Ferhat Kiraz'la sözleşme imzaladı.

Abone ol

Transfere son sürat devam eden kırmızı-beyazlı yönetim, geçen yıl Hacettepe'de forma giyen 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu Ferhat Kiraz'la sözleşme imzaladı.

Tesislerde düzenlenen imza törenine Başkan Emin Semercioğlu'nun yanı sıra Futbol Şube Sorumlusu Nedret Yıldız, transfer komitesi üyeleri Dursun Kayman, Nadi Okur ve Genel Sekreter Tuncay Alnıak'la birlikte basın mensupları katıldı.

Boluspor'da olmanın gurur verici olduğunu söyleyen Ferhat Kiraz, "Transferimde emeği geçen başkanım Emin Semercioğlu veyönetici ağabeylerime teşekkür ediyorum. Genç yaşta köklü bir kulübün formasını giymek benim için onur verici. Bundan sonraki yeteneklerimi Boluspor için sergileyeceğim" dedi.

Boluspor Kulüp Başkanı Emin Semercioğlu da bugüne kadar istediklerini bütün isimleri transfer etiklerini söyleyerek, "Transferlerimiz şuana kadar iyi gidiyor. Bize faydalı olabilecek isimleri kadromuza kattık.

En çok sevindiren olay ise her istediğimiz futbolcunun sorun yaratmadan Boluspor'a gelmesiydi. Ferhat kardeşim de bizleri hiç düşünmeden tercih etti. Kendisine ve Boluspor camiasına hayırlı olsun" diye konuştu.