BIST 9.052
DOLAR 32,32
EURO 35,14
ALTIN 2.296,28
HABER /  GÜNCEL

Bolu'da zincirleme trafik kazası: 1 yaralı

Bolu'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle bir süre tek şeritten sağlanan ulaşım, kazaya karışan araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından normale döndü.

Abone ol

Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde 2 kamyon, bir çekici ve bir cipin karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Anadolu Otoyolu'ndan Ankara istikametine seyreden, Halil Bıyık idaresindeki 26 PD 719 plakalı kamyon, Köroğlu rampasında önünde seyreden, Halil Erdoğan yönetimindeki 63 FB 377 plakalı kamyona çarparak, yol kenarında bulunan toprak alana savruldu.

Bu esnada yolun sol şeridinde kalan Erdoğan'ın kullandığı kamyona, aynı istikamette seyreden, Adnan Sağlam yönetimindeki 34 GK 4408 plakalı cip ile sürücüsü henüz belirlenemeyen, 14 KR 681 plakalı çekici de çarptı.

Kazada kamyon sürücüsü Bıyık, araç içinde sıkıştı.

Yaralı sürücü, olay yerine gelen Bolu Belediyesi itfaiyesi ve UMKE ekipleri tarafından, yaklaşık yarım saat süren kurtarma çalışmasının ardından, bulunduğu yerden kurtarılarak ambulansa taşındı.

Yaralı, ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından, Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza nedeniyle bir süre tek şeritten sağlanan ulaşım, kazaya karışan araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından normale döndü.